|
Nu esti logat.
Cam confuza#1 2007-07-06 10:17:50
Cam confuzaAm o nelamurire si as vrea sa ma lamuriti, va rog. Am luat acc Mercilon din noiembrie 2006 inclusiv luna aprilie 2007 si nu am avut niciun fel de probleme (ma refer la spotting sau orice altceva), am facut pauza o luna dupa care le-am reluat, acum regret ca am facut acea pauza deoarece nu aveam nicio problema (nu stiu ce a fost in capul meu), cand am inceput sa le iau in prima zi de ciclu din iunie, dupa terminarea ciclului a intervenit spotting-ul cam 4-5 zile (nu abundent, maroniu) alaltaieri (seara) am luat ultima pastila din folie si chiar de dimineata am obs niste pete maronii (sa fie tot spotting?) acum sunt in pauza de 7 zile. Nelamurirea mea este daca toate acestea sunt normale. Spre sf lunii as vrea sa plec in Grecia si as vrea sa stiu daca dupa terminarea celei de-a doua folii voi mai avea spotting (ca sa pot pleca linistita) deoarece prietenul meu este acolo si ... ma intelegeti Astept raspunsurile voastre cu nerabdare. Va multumesc anticipat Ultima oara a fost editat de mihaela80 (2007-07-06 10:18:51) Offline #2 2007-07-06 11:03:45
Re: Cam confuzaE normal, e spotting.Nu trebuia sa intrerupi pastilele, pt ca organismul se obisnuise cu ele we're part of a neverending story Offline #3 2007-07-06 11:05:50
Re: Cam confuzadin nefericire nu putem stii care va fi treaba cu spotting-ul luna viitoare...tinem insa pumnii sa nu il ai si sa nu iti strice vacanta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-07-06 11:10:28
Re: Cam confuzaScuze de absenta dar eram putin ocupata cu adaugarea unui buchet de flori (din pacate virtual) pt dvs. pt ca intr-adevar meritati toate buchetele din lume. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|