homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cabinet particular de planning in iasi?...

#1 2007-07-06 11:00:10

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

cabinet particular de planning in iasi?...

buna, fetelor!
va rog sa ma ajutati si pe mine spunandu-mi un cabinet particular de planning in iasi..am vazut ceva pe aici, pe forum, dar nu prea am incredere sa ma duc la un cabinet din cadrul unui spital..nu prea-mi inspira incredere si nici nu cred ca doctorita de acolo s-ar chinui prea mult sa imi explice ce si cum. eu sunt la inceput cu metodele de contraceptie si vreau sa mi se recomande un tip de ac "mulat" pe organismul meu.
unde as putea sa gasesc seriozitate, fie ea si contra-cost?

aa..si..as vrea sa imi fac un test papanicolau..cand ar fi mai indicat?.. inainte sau dupa ce mi-am inceput viata sexuala?

#2 2007-07-06 11:03:05

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: cabinet particular de planning in iasi?...

micaela, papanicolaul in faci dupa ce ti-ai inceput viata sexuala.
cabinete de planning cauti aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=4213 . daca nu gasesti nimic care sa corespunda cerintelor tale (desi fetele au recomandat medici unde s-au simtit bine), intreaba tot acolo. sa avem si noi o centralizare.

Nobody home

#3 2007-07-06 11:15:26

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

Re: cabinet particular de planning in iasi?...

ms, nashira.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.