|
Nu esti logat.
Transpiratie#1 2009-08-26 20:14:13
transpiratienu stiu ce sa ma mai fac imi transpira f rau mainile sipicioarele eu nu manac sarat deloc pt k nu imi place iar dupa ce imi trec toate tranpiratiile am o stare d moleseala d oboseala stie cineva ce sa fac unde sa ma duc Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #2 2009-08-26 20:34:20
Re: transpiratieLa medicul de familie, ca sa iti dea trimitere sa iti faci analize, sau sa te trimita la un endocrinolog. Poate ai lipsa de calciu si magneziu. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2009-08-26 20:48:12
Re: transpiratiesau e posibil sa fie o scadere a nivelului glicemiei....ai observat daca e ceva regulat, adica se intampla cam la aceiasi ora? I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-08-26 21:55:19
Re: transpiratied kteva zile mi se intampla dim si dupa amiaza + k am o pofta nebuna d orice dulce. iar d o luna iau mgb6 Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|