homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AC si memorie proasta

#1 2009-08-24 21:00:11

Taegra
Membru
Inregistrat: 2009-08-24

AC si memorie proasta

Am nevoie de un sfat de la dvs. Subliniez ca iau ac Logest de 3 ani.

Luna asta trebuia sa plec in vacanta asa ca dupa ce am terminat folia am continuat-o pe urmatoarea fara pauza de 7 zile. In acest timp a fost o zi in care bineinteles, (faimosul deja) am constatat ca am uitat sa iau pastila, iar in dimineata respectiva avusesem contact sexual. Fiindca nu stiam ca daca uiti o pastila trebuie sa folosesti si o extra- protectie in afara pastilelor, am continuat (si continui) sa iau pastilele in mod normal. Folia inca nu am terminat-o, o voi termina peste vreo aprox. o saptamana si ceva, dar nu mai am rabdare si imi sta in cap aceeasi intrebare: Oare exista sansa sa fi ramas insarcinata?
Sunt constienta ca pana in momentul cand o sa termin de luat pastilele nu pot sti nimic sigur, dar deja imi fac griji, nu e de gluma cu lucruri serioase ca sarcina.

Recunosc ca sunt cam ingrijorata, si bineinteles ca paranoia ma indeamna sa observ ca am o pofta de mancare exagerata in ultima vreme (noroc ca alte lucruri nu observ, ca probabil as fi luat-o razna, desi nici acum nu sunt prea departe de asta).

V-as fi extrem de recunoscatoare daca mi-ati da un sfat.
Va multumesc anticipat.

#2 2009-08-27 00:53:33

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: AC si memorie proasta

ai uitat sa iei pastila in pauza de 7 zile? (ma rog presupusa pauza, ca tu ai continuat cu pastilele si atunci) Daca da, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi, pt ca erai protejata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.