|
Nu esti logat.
Mercilon. am cateva intrebari.#1 2009-08-05 12:54:02
Mercilon. am cateva intrebari.Nu am mai luat niciodata anticonceptionale. Am fost la ginecolog acum vreo 2 saptamani si mi-a prescris Marvelon, pentru durerile in zona de jos, de ovare, am si un chist mic. Abia cand am ajuns acasa mi-am dat seama ca farmacista mi-a dat Mercilon si nu Marvelon. Mai stiu pe cineva careia i s-a intamplat la fel, poate din cauza scrisului alambicat al doctorilor. Am intrebat o farmacista daca e vreo problema daca iau mercilon si a zis ca nu, ca sunt la fel. Am inceput sa le iau, la aceeasi ora, fara exceptie. uneori la fara 5 alteori la fix, dar atat. si am cateva intrebari (pe care le voi pune si sapt viitoare cand voi merge iar la medic, ca mi-a zis sa revin la ea in pauza de 7 zile sa vada cum merge treaba): Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. Offline #2 2009-08-05 14:47:45
Re: Mercilon. am cateva intrebari.mercilon nu e acelasi lucru cu marvelon, contine mai putin estrogen... Offline #3 2009-08-05 19:28:46
Re: Mercilon. am cateva intrebari.voi termina cele 21 duminica si atat. dar apoi dupa cele 7 zile de pauza, dupa cate pastile voi fi protejata? Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. Offline #4 2009-08-05 21:50:28
Re: Mercilon. am cateva intrebari.dupa ce iei 7 pastile din noua folie Offline #5 2009-08-05 22:03:56
Re: Mercilon. am cateva intrebari.aha, am inteles. Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-05 22:05:04
Re: Mercilon. am cateva intrebari.
dap Offline #7 2009-08-05 22:05:56
Re: Mercilon. am cateva intrebari.oooky. m-ai lamurit. ms ms ms mult Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. Offline #8 2009-08-05 22:09:36
Re: Mercilon. am cateva intrebari.cu placere Offline #9 2009-08-12 22:26:52
Re: Mercilon. am cateva intrebari.am fost ieri la control asa cum mi-a zis doctorita si cica e mai bine. ca ea nu-mi daduse mercilon pt ca se temea ca nu il voi suporta, dar daca i-am zis ca e f bine cu el, atunci o sa continui asa. mi-a zis k e normal cu sangerarea, dar spera sa treaca si sa nu mai sangerez si luna care urmeaza. Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos. Offline #10 2009-08-26 19:17:32
Re: Mercilon. am cateva intrebari.si eu am luat mercilon timp de 3 ani..cam asa...si de curand am aflat in urma unui control amanuntit ca am tomboza venoasa. doctorii cred ca am facut din cauza ca luam anticonceptionale....in fine am avut noroc ca nu era tromboza venoasa profunda.....asa ca aveti grija ca aceste pastilute pot avea si efecte secundare... Offline #11 2009-08-27 08:59:14
Re: Mercilon. am cateva intrebari.
e posibil sa apara unele scurgeri maronii sau mici sangerari in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor.
kryss, daca iti faci analizele periodice necesare pt administrarea de anticonceptionale poti depista orice problema din timp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|