homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chestii neortodoxe

#1 2009-08-26 09:16:21

cryssu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-13

chestii neortodoxe

Buna fetelor! aseara, din lipsa de ocupatie m-am hotarat sa incerc sa sparg o parola pe yahoo..a unui fost prieten care tot insista sa ne impacam. nici nu a fost prea greu, tre sa recunosc..erau 2 intrebari la care stiam raspunsul deci..in 2 minute a fost gata. insa, nu o sa va vina sa credeti peste ce am dat acolo. El vorbea simultan cu mai multe fete, avea 2 iubite iar cu alta flirta pe mess. am fost dezamagita de el, chiar nu ma asteptam sad .ce porci sunt uneori barbatii! diablo

#2 2009-08-26 09:20:38

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: chestii neortodoxe

si pe langa cele 2 iubite te vrea si pe tine inapoi?
wow, e un barbat adevarat daca va face la toate fata lol

#3 2009-08-26 09:31:54

cryssu
New member

el e mai mare, are 23..dar asta nu inseamna ca il duce mintea prea mult. imi pun totusi o intrebare: de ce inseala baietii? 2 iubite si o cauti pe a treia, mi se pare deja prea mult

#4 2009-08-26 09:39:14

anabella_n
Hero member

pentru unii e un mod de viata, pentru altii e curiozitatea, pentru o mare parte lipsa a tot ceea ce au nevoie la femeia de langa ei, etc
motive sunt multe si marunte

#5 2009-08-26 09:44:01

bacon
New member
Inregistrat: 2009-08-19

conversatiile de pe chat-uri pot fi intelese gresit uneori...
si in plus... de ce sa nu flirteze cu alte fete? chiar nu vad nimic rau in asta... oricum nu v-ati impacat, deci e singur... deci mi se pare normal sa vorbeasca cu altele... de la a vorbi pe chat pana la a avea o relatie e cale lunga. poate daca v-ati fi impacat si el ar mai fi flirtat cu altele ar fi fost o problema

edit: nu cred ca e o idee buna ce ai facut... dupa cum am spus, conversatiile de pe ym pot fi usor interpretate si uneori poate vorbesti aiurea fara sa iti dai seama. hmm

Ultima oara a fost editat de bacon (2009-08-26 09:46:22)

Publicitate

loading...

#6 2009-08-26 09:47:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

oricum, trecand peste cum e el si ce face, nu cred ca tie ti-ar fi convenit sa-ti cotrobaie cineva prin mail...

#7 2009-08-26 09:52:40

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

sunt de aceeasi parere cu tine, heim  neutral 

oricum lipsa asta de incredere nu duce la nimic bun ... niciodata  neutral

chiar sot sa-ti fie ... exista alte semne care il dau de gol ... in nici un caz controlatul si suspiciunile nu te vor ajuta  wink

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#8 2009-08-26 10:04:50

cryssu
New member

fetelor, mi-a dat termen limita sa facem sex..si poate as fi facut asta daca nu ar fi sarit una din iubite sa ma intrebe "ce cauti pe id-ul iubitului meu?"

#9 2009-08-26 10:07:24

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai vezi, iti puteai da seama cam ce fel de om e si fara sa-i umbli in mail... semne erau destule
mai ales ca ati mai fost impreuna si ar trebui sa stii ce-i poate pielea
in fine, acum stii sigur ca nu mai ai ce cauta cu el smile

#10 2009-08-26 10:07:29

anabella_n
Hero member

1. parca era fostul prieten si aveati ganduri de impacare. cum puii mei sa-ti dea termen limita de sex cand voi nu sunteti impreuna?
2. de unde stia iubita ca e altcineva pe id-ul prietenului ei? de ce ai stat pe vizible, daca tot stiai ca faci prostia asta?

da' de ce ti-ai sters mesajele???

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-26 10:35:05)

#11 2009-08-26 10:54:35

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

cryssu a scris:

Buna fetelor! aseara, din lipsa de ocupatie m-am hotarat sa incerc sa sparg o parola pe yahoo..a unui fost prieten care tot insista sa ne impacam. nici nu a fost prea greu, tre sa recunosc..erau 2 intrebari la care stiam raspunsul deci..in 2 minute a fost gata. insa, nu o sa va vina sa credeti peste ce am dat acolo. El vorbea simultan cu mai multe fete, avea 2 iubite iar cu alta flirta pe mess. am fost dezamagita de el, chiar nu ma asteptam sad .ce porci sunt uneori barbatii! diablo

Un băiat deştept are un id special pentru asta, nu se dă de gol astfel. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#12 2009-08-26 10:56:11

cryssu
New member

Ma bucur k macar tu ma sustii

#13 2009-08-26 11:40:09

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

este chiar 'neortodox' ce ai facut tu cryssu. si eu am avut o prietena care iesea cu mai multi baieti. vroia sa-si faca cat mai multi prieteni ca sa aiba de unde sa aleaga... dumbom culmea e ca si eu am fost de acord cu asta pentru ca nu ma atragea prea tare. stiam totusi ca nu se culcase cu nimeni si nici nu intentiona. asta m-a facut sa nu o las din prima, si am mai iesit de cateva ori impreuna. toate fetele cu care am fost impreuna le-am tratat asa cum se cuvine si le-am respectat intocmai deciziile. ce am cerut eu de la ele a fost sinceritate.
dar am observat un lucru: cele care nu putut sa fie sincere cu mine, au plecat pur si simplu; si pentru ca nu puteau sa fie sincere cu mine, nu au putut ele sa stea cu mine, si decat sa-mi vorbeasca deschis, au ales sa plece singure.
dar niciodata nu facut presiuni 'de nici o culoare'.

la fel ai putea sa faci si tu cu baiatul acesta. prima data cerceteaz-te pe tine si vezi ce vrei de la relatia cu el, si apoi stati de vorba. intr-o masura mai mica sau mai mare si tu esti dupa avantaje, pentru ca ai acceptat acel termen limita ca sa te culci cu el! chiar ma gandesc cum suna: " daca vrei sa mai fim impreuna te culci cu mine pana la data de..."; iar tu in inima ta ai acceptat, chiar daca nu ai dus la indeplinire hotararea ta.
la fel ca si in cazul meu: daca nu s-a simtit atras de tine mai mult decat fizic, cum ai putea schimba situatia? incearca sa-l aduci pe aceeasi lungime de unda cu tine. daca nu se poate, lasa-l. si cum fata aceea cu care am iesit vroia sa cunoasca cat mai multi baieti ca sa aiba de unde alege, la fel si prietenul tau cauta mai multe fete -poate gaseste ceva mai bun. si din cate imi dau eu seama, tu nu l-ai satisfacut in nici un domeniu(exclus sexul). si nu vorbesc de sex,  -el vrea mai mult de la tine. acum tu il cunosti mai bine; dar odata ce ti-a dat si termen limita ca sa te culci cu el, ce vrei mai mult de atat? si poate ca are mai multe adrese de email -cine stie?...
deci, stati serios de vorba. spune-i clar ce vrei de la el -caci si el ti-a spus ce vrea de la tine, chiar daca nu a fost ceea ce ti-ai dorit.
succes! wink

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#14 2009-08-26 11:49:33

the.duchess
Full member
Inregistrat: 2009-08-06

James a scris:

cryssu a scris:

Un băiat deştept are un id special pentru asta, nu se dă de gol astfel. big_smile

deci asaaaaaaaa? diablo
t r a d a t o r i l o r! rotfl

Ultima oara a fost editat de the.duchess (2009-08-26 11:50:08)

i`m tryin` to do good, but the devil's fuckin` with me..

#15 2009-08-26 11:51:26

James
Banat

Eventual mai multe, astfel că dacă eşti prins, nu se află tot odată. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#16 2009-08-27 15:34:39

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

tot timpul barbatul "cauta" in 2-3 directii simultan,ii place sa aiba de unde sa aleaga...stiu exact sentimentul de a afla ca el defapt juca "acelas teeatru" si cu inca vreo 2-3 tipe...mi s-a intamplat in momentul in care eu am aflat niste poze cu o fosta iubita(pe laptopu lui,si el m-a lasat sa intru,deci...nu mi-a bagat"nasul") a buddy-fuck-erului meu,nu mi-a picat bine dar nu i-am zis nimik...sad e ciudat sentimentul si daca nu ai nimik de-a face cu persoana respectiva...wink

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#17 2009-08-27 17:48:31

James
Banat

Buddy fucker... ce termen. neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.