homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamatie sau iritatie?

#1 2009-08-26 14:04:29

maris-cristina_ioana
New member
Inregistrat: 2008-12-19

inflamatie sau iritatie?

buna ziua . am o problema delicata. nu stiu care este cauza dar de fiecare data dupa terminarea ciclului am o iritatie la zona genitala adica: roseata, inflamatie iar in timpul contactului sexual intepaturi , dureri si senzatie de arsura. tine de fiecare data vreo 4-5 zile dupa care dispare ca la urmatorul ciclu sa apara iar.am fost la ginecolog si mi s-a spus ca am vulvovaginita cu tratament de tantum rosa, gynofort crema, flucovim.sunt disperata deeoarece se intampla in fiecare luna. multumesc si astept sfaturi

#2 2009-08-26 18:28:36

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: inflamatie sau iritatie?

fa o analiza de secretie sa vezi exact ce ai. de obicei micozole in perioada menstrei isi fac de cap.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2009-08-26 19:11:01

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

S-ar putea sa fie si o iritatie din cauza absorbantelor, dar daca ti-a iesit la analize vulvovaginita, inseamna ca asta e problema.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2009-08-28 17:05:45

maris-cristina_ioana
New member
Inregistrat: 2008-12-19

multumesc. nu mai stiu ce fel de absorbante sa folosesc.poate imi propuneti ceva.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.