|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa...va rog un raspuns, sunt foarte speriata...Pagini: 1
#1 2007-07-06 21:43:52
pentru doctoressa...va rog un raspuns, sunt foarte speriata...Am si eu o poveste mai lunga...am sa scriu tot pt. ca cine stie...poate sunt importante toate detaliile...pana la inceputul lunii mai nu am avut probleme cu anticonceptionalele, luam cam de vara trecuta Marvelon, am mai luat inainte Diane, care le-am intrerupt din cauza k mi-au dereglat metabolismul, apoi am luam Harmonet pe care le-am schimbat din cauza problemelor de import sau ce s-a intamplat anul trecut...medicul de la planinng mi-a recomandat Marvelon. Ultima oara a fost editat de cinnamon (2007-07-06 22:58:57) Offline #2 2007-07-07 00:07:20
Re: pentru doctoressa...va rog un raspuns, sunt foarte speriata...deci...pt a scapa de stresul cu sarcina ai putea sa iti faci un test - dupa atata timp ar trebui sa se pozitiveze daca ar fi sarcina. un avort menstrual nu arata diferit de un ciclu menstrual. acea bucata de "ceva" pe care ai observat-o pe ob nu avea cum sa fie un avort menstrual - pt ca un avort menstrual contine, pe langa endometru necrozat (ca la orice menstruatie) si ovulul fecundat dar nefixat la peretele uterin -> practic invizibil. cel mai probabil a fost o bucata de endometru insuficient necrozata - se mai intampla. fa un test si vezi daca e sarcina sau nu. iar legat de menstruatie - daca inainte de pastile aveai cicluri neregulate posibil sa devina din nou asa. daca erau regulate asteapt-o dupa ultima sangerare. si protejeaza-te eficient acum ca nu mai ei pastile. mami de minuni Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|