homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt doctoressa : alergie in timpul sarcinii

#1 2009-08-27 08:34:22

anne85
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

pt doctoressa : alergie in timpul sarcinii

De vreo trei ani incoace, in fiecare an in luna august, fac o alergie la ... ceva. Nu stiu exact ce e dar banuiesc ca vreun polen de la vreo planta care infloreste in august. Pana de curand am crezut ca sunt singura ciudata cu asa ceva, dar am mai auzit anul asta f multe persoane care se plang de acelesi simptome : ne mananca ingrozitor ochii si nasul si ne curg intruna.
Anii trecuti doctorita de familie mi-a prescris Aerius si Claritine si in nas puneam picaturi Nostamine. Dar acum, ca sunt gravidutza... nu am voie. Doar nostamine ami-am mai pus cate o picatura din cand in cand ca am citit ca nu ii face rau la bb.
Intrebarea  mea pt doctoressa : ce ma fac ?  yikes  yikes  Sunt disperata, va rog ajutati-ma. Nu mai dorm noaptea, ma trezesc fiindca nu mai pot respira...
Help !

gravida 35+ babyboy happydance

#2 2009-08-27 09:00:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: pt doctoressa : alergie in timpul sarcinii

ii las link doctoressei

#3 2009-08-27 09:15:39

anne85
Full member

Multumesc, multumesc!

#4 2009-08-27 16:09:08

anne85
Full member

Doctoressa, ma ajuti si pe mine pls ... ?grater

#5 2009-08-30 19:43:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

anne85 a scris:

De vreo trei ani incoace, in fiecare an in luna august, fac o alergie la ... ceva. Nu stiu exact ce e dar banuiesc ca vreun polen de la vreo planta care infloreste in august. Pana de curand am crezut ca sunt singura ciudata cu asa ceva, dar am mai auzit anul asta f multe persoane care se plang de acelesi simptome : ne mananca ingrozitor ochii si nasul si ne curg intruna.
Anii trecuti doctorita de familie mi-a prescris Aerius si Claritine si in nas puneam picaturi Nostamine. Dar acum, ca sunt gravidutza... nu am voie. Doar nostamine ami-am mai pus cate o picatura din cand in cand ca am citit ca nu ii face rau la bb.
Intrebarea  mea pt doctoressa : ce ma fac ?  yikes  yikes  Sunt disperata, va rog ajutati-ma. Nu mai dorm noaptea, ma trezesc fiindca nu mai pot respira...
Help !

nu stiu sincer ce sa iti spun ca te faci....aduna-ti curaj si rezista pina trece luna august...sau mergi si vorbeste cu ginecologul tau poate el identifica ceva ce poti lua spre a te ajuta in perioada asta a sarcinii

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.