|
Nu esti logat.
E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?#1 2007-06-05 22:52:19
E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?Sal tuturor! Sunt noua pe acest forum si deja vin cu o problema. Cautam ceva date despre sarcina si am dat peste ac forum. Mi-a placut si mi-ar placea sa ma ajute si pe mine cineva cu o probl. Acum o luna de zile am realizat in urma unui test de sarcina ca sunt insarcinata. Ne-am bucurat ff mult eu si sotul meu, insa la doua sapt niste dureri acute, apoi o sangerare din ce in ce mai puternica m-a dus in cabinetul doctoritei mele si in urma unei ecografii - diagnosic sarcina oprita din evolutie. Cum la ecograf nu au iesit decat niste mici resturi si in rest nici urma de sarcina sau urme ca ar fi fost acolo, doctorita mi-a repetat doua teste de sarcina - unul seara si apoi unul dimineata pt ca sa se convinga ca testul e pozitiv - doctorita a hotarat sa ma curete de acele mici resturi vizibile la ecograf. Durere fizica, psihica urmata de un tratament injectabil considerabil si .... surpriza la 15 zile de la nefericitul eveniment la un nou test de sarcina E POZITIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Disperata am sunat-o si mi-a recomandat o ecografie endovaginala in eventualitatea unei sarcini extrauterine, dar la eco totul bine si frumos-NIMIC!!! iIn momentul de fata singura ei recomandare este sa mai asteptam , dar intrebarea mea pentru voi e cat sa e normal sa fie asa?????????????? As fii ff recunoscatoare daca m-ar ajuta cineva! Multumesc Offline #2 2007-06-05 23:03:08
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?foarte ciudat.. sa asteptam sa intre maine doctoressa... ca e destul de nasol ce ti se intampla, eu una nu am mai auzit de-asa ceva Oricum sper sa se rezolve cu bine Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #3 2007-06-05 23:07:39
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?asa zic si eu! sunt ff stesata! Multumesc pt interesul acordat! Offline #4 2007-06-06 13:05:06
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?ISA....sa mai asteptam...sa nu avem totusi de-a face cu o extrauterina....asteptarea insa ar trebui sa aiba loc in spital, cu investigatii(extrauterina nu inseamna musai pe trompe, poate fi si in cavitatea abdominala) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-06 13:52:25
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?Doctoressa, am repetat testul pt ca dupa acea intrerupere daca se poate spune asa doctorita mi-a zis ca in maxim 10 zile testul va trebui sa fie negativ dar au trecut 15 si tot pozitiv e ; eu imi simt sanii umflati si in plus la cel mai mic efort am scurgeri maronii si in plus o durere acuta in partea stanga uneori; Mai ASTEPT dar cat??? Doctorita a zis ca pana la prima menstra normala, insa eu nu am liniste!!!!!!!!!!!! Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-06 14:05:13
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?Nu pina la prima menstra...ai semne de sarcina pozitive. Mergi la alt medic....asteptam cum spuneam in spital in timp ce facem toate investigatiile necesare. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-06 21:09:36
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?Tinem pumnii, sper sa revii cu vesti bune! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #8 2007-06-06 22:29:19
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?Multumesc senorita! In seara asta am avut niste dureri abdominale acute ! Ciudat! Nu mi s-a mai intamplat , sa aiba oare legatura? Maine voi merge la un alt medic! Voi reveni cu raspuns. Oare la ce sa ma astept? Offline #9 2007-06-06 22:31:22
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?au legatura si durerile astea...mergi la medci maine fara amanare! mami de minuni Offline #10 2007-07-02 14:40:24
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?Vad ca nu a mai spus nimic fata.... Din experienta pot spuna ca dureaza o luna pana se elimina tot hormonul de sarcina din sange.... asa ca testul de urina poate fi pozitiv dupa 15 zile si dureri pot fi de la o eventuala ovulatie. Numai testul BHCG din sange poate confirma cantitativ scaderea acestui hormon pana la eliminarea lui completa. Eu am avut test de sarcina pozitiv o luna dupa chiuretaj si ecografic totul era ok si in sange arata ca scade incet, dar sigur, la 1 luna aveam 50 ui. Dureri am avut vreo trei luni dupa pierderea sarcinii, cand si cand, poate se refacea si organismul. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #11 2007-07-03 07:19:33
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?si eu am patit la fel ca ea...dar dupa 14 zile testul s-a negativat. doamne complicata mai e o femeie si mult trebuie sa tragem.... Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-07-03 10:31:56) Offline #12 2007-07-06 08:34:23
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?apropo de eliminarea hormonului de sarcina, pe prospectul sure check scrie ca se poate pozitiva pana la 8 saptamani dupa o sarcina sau avort There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #13 2007-07-06 11:35:20
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?sincera sa fiu am indoieli....de vreme ce hormonul se elimina prin urina(ca de aia il poate detecta testul ala) si nu mai exista vilozitati coriale sa il produca....sincer ma indoiesc...acuma, fireste, daca vorbim de o sarcina pierduta in luna mare...sau dusa la termen...poate ca. Insa dupa un avort facut la 8-10 sapt....nu prea cred. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-07-06 12:37:07
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?si mie mi s-a parut cam mare termenul de 8 saptamani, dar fiindca eu un test super laudat pe aici, tocmai de aceea am vrut sa postez asta. Mie personal, dupa pierderea sarcinii mi-a iesit 1 luna testul pozitiv in urina, in sange se vedea cantitativ scaderea. INSA, dat fiind ca la mine era o sarcina oprita in evolutie si era moarta cu doua saptamani inainte de momentul chiuretajului, deja perioada creste la 6 saptamani. Explicatia data de medicul meu e ca sarcina era moarta, dar puteau exista bucati de placenta care sa mai fie inca irigata si care sa mentina pozitiv testul. Asa o fi. Pot eu sa contrazic un medic? Probabil ca perioada mare poate fi dupa nastere cum ai spus sau, cine stie, un avort incomplet, mai sunt si din acestea. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #15 2007-07-06 12:48:09
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?sau mola hidatiforma...ca tot aminteai de ea in alt post Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-07-06 12:53:32
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?
e f posibil ca asa sa fie pt ca la prima sarcina oprita din evolutie de anul trecut, chiar daca se oprise la 6 saptamani, la 9 saptamani inca aveam dureri de sani si tot tacamul, semn ca hormonal inca era sesizata...iar la 2 saptamani dupa chiuretaj inca se vedea cea de-a doua liniuta f pala... Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-07-06 13:04:41) mami de minuni Offline #17 2007-07-08 20:13:47
Re: E sarcina sau nu e sarcina???? sau ce e?interesant ce am citit pe alt forum despre zilele cand putem ramane insarcinate: "Buna,am si eu o intrebare. Ultima oara a fost editat de daliana (2007-07-08 20:19:26) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|