Nu mai suport....-3
- ciresica_oky_doky
- Full member
- Inregistrat: 2007-06-20
Re: nu mai suport....
fetelor bafta multa si fiti optimiste si increzatoare!nu lasati stresul sa va doboare..asta e cel mai mare dusman al nostru...florentina incearca sa mananc mai multe fructe in special mere si catina cu miere este foarte buna pt sistemul imunitar si este delicioasa!
- florentina irina
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-30
Va multumesc pentru raspunsuri.Fructe, legume bag cat pot de mult..Iar pt sistemul imunitar iau Baraka 3 pe zi,10 zile pe luna timp de trei luni la recomandarea medicului..o fi ok? Ciresica asta e reteta de catina cu miere? Ingrediente: 1 kg boabe de catina, 1 kg miere de tei. Preparare: Intr-un vas ce se inchide ermetic se pun boabele spalate, scurse si strivite cu o lingura de lemn si mierea. Se acopera si se pune vasul in frigider, pt. 2 saptamani, amestecand continutul prin rasturnare. Se iau 2-3 lingurite pe zi din amestec, inainte de micul dejun.Am sa fac si eu
Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă.
- ilovechocolate
- New member
- De la: Arad
- Inregistrat: 2009-05-22
- Site
florentina irina a scris:Buna fetele.Nu am gasit un topic care sa semene cu problema mea dar am sa scriu aici.De mica sunt foarte bolnavicioasa..Am trecut prin toate minunile de cabinete si am luat tot felul de tratamente...Sa va dau un exemplu clar :am facut un chiuretaj, am racit, am vacut o vaginita (parca asa se numea), am facut o otita foarte nasoala (sa lasat cu mers la urgenta la 3 dim), am facut o candida toate astea in cateva luni..de atunci am mai facut o otita + candida,si acum da semne de inca o otita..acum iau niste pastile pt imunitate dar nu mai pot..cand ma doare ceva imi vine sa o iau la fuga.Cred ca am trecut prin mai multe boli intr-un an decat fac altii toata viata.Simt ca nu mai pot psihic..Ce as putea face pentru a prevenii toate minunile astea?Treceti si voi prin chestii de genul asta?
Si eu aveam treaba cu otita acum vreo 2 ani , dar a trecut de la sine. Asa aiurea, intram putin in apa si ma trezeam seara cu otita .. Sper sa iti poti rezolva problemele de sanatate!
- pink_martini
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
skumpi a scris:ai multe pb...intr`adevar... dar numai u te poti ajuta...psihic vorbind.... incearca sa nu le mai pui asa la suflet...dak poti...iti dai seama k noi toti avem pb medicale ...poate k ink nu sunt descoperite acum...u bucura`te k stii de ele si ai posibilitatea sa le tratezi ! probabil sistemu tau imunitar e la pamant....incearca ceva solutii naturale sa`ti mai intaresti imunitatea ! impune`ti sa nu te mai lasi doborata de asta... incearca sa gandesti pozitiv pt ca crede`ma, nu sunt cele mai rele lucruri care se pot intampla in viata ! hai sa`ti dau ceva ce am primit si eu si chiar ajuta cam lung da merita
DECALOGUL IRATIONALITATII
1. TREBUIE sa reusesti in tot ceea ce faci, ALTFEL esti fara valoare ca om (esti neimportant/ inferior/ slab) 2. TREBUIE sa reusesti in tot ceea ce faci, ALTFEL este groaznic si catastrofal (este cel mai rau lucru care ti se poate intampla) 3. TREBUIE sa reusesti in tot ceea ce faci, ALTFEL nu poti tolera/suporta acest lucru (este insuportabil) 4. TREBUIE ca ceilalti sa se comporte corect si / sau frumos cu tine, ALTFEL esti fara valoare ca om (esti neimportant/ inferior/ slab) si/sau ei sunt fara valoare (rai). 5. TREBUIE ca ceilalti sa se comporte corect si / sau frumos cu tine, ALTFEL este groaznic si catastrofal (este cel mai rau lucru care ti se poate intampla). 6. TREBUIE ca ceilalti sa se comporte corect si / sau frumos, ALTFEL nu poti tolera/ suporta acest lucru (este insuportabil) 7. TREBUIE ca viata sa fie dreapta si usoara, ALTFEL esti fara valoare ca om (esti neimportant/ inferior/ slab) si/sau viata ester ea. 8. TREBUIE ca viata sa fie dreapta si usoara, ALTFEL este groaznic si catastrofal (este cel mai rau lucru care ti se poate intampla). 9. TREBUIE ca viata sa fie dreapta si usoara, ALTFEL nu poti tolera/ suporta acest lucru (este insuportabil). 10. EU, CEILALTI SI/SAU VIATA TREBUIE CU NECESITATE SA ?
Intr-o varianta prescurtata: Nucleul nebuniei ? triada irationalitatii Modelul triarhic al patogenezei
1. Eu TREBUIE CU NECESITATE sa ? 2. Ceilalti TREBUIE CU NECESITATE sa ? 3. Viata TREBUIE CU NECESITATE sa ?
DECALOGUL RATIONALITATII
1. AR FI PREFERABIL sa reusesti in tot ceea ce faci si fa tot ce depinde de tine in acest sens, DAR DACA NU REUSESTI, nu inseamna ca esti fara valoare ca om, ci doar ca ai avut un comportament mai putin performant, care poate fi imbunatatit in viitor. 2. AR FI PREFERABIL sa reusesti in tot ceea ce faci si fa tot ce depinde de tine in acest sens, DAR DACA NU REUSESTI, aminteste-ti ca este doar (foarte) rau, fara a fi insa catastrofal (adica cel mai rau lucru care ti se poate intampla). 3. AR FI PREFERABIL sa reusesti in tot ceea ce faci si fa tot ce depinde de tine in acest sens, DAR DACA NU REUSESTI, poti tolera/suporta acest lucru si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, chiar daca este mai greu la inceput. 4. AR FI PREFERABIL ca ceilalti sa se comporte corect si / sau frumos cu tine, DAR DACA NU SE COMPORTA ASA, nu inseamna cu tu sau ei sunt fara valoare ca oameni, ci doar ca a gresi este omeneste . 5. AR FI PREFERABIL ca ceilalti sa se comporte corect si/ sau frumos , DAR DACA NU SE COMPORTA ASA, aminteste-ti ca este doar (foarte) rau, fara a fi insa catastrofal (adica cel mai rau lucru care ti se poate intampla). 6. AR FI PREFERABIL ca ceilalti sa se comporte corect si/sau frumos, DAR DACA NU SE COMPORTA ASA, poti tolera/suporta acest lucru neplacut si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, chiar daca este mai greu la inceput. 7. AR FI PREFERABIL ca viata sa fie dreapta si usoara, DAR DACA NU ESTE, nu inseamna ca esti fara valoare ca om si/sau ca viata este rea, ci doar ca lucrurile nu sunt mereu cum dorim noi. 8. AR FI PREFERABIL ca viata sa fie dreapta si usoara, DAR DACA NU ESTE, aminteste-ti ca este doar (foarte) rau, fara a fi insa catastrofal (adica cel mai rau lucru care ti se poate intampla). 9. AR FI PREFERABIL ca viata sa fie dreapta si usoara, DAR DACA NU ESTE, poti tolera/ suporta acest lucru si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, chiar daca este mai greu la inceput. 10. SINGURUL LUCRU CARE TREBUIE ESTE CA NIMIC NU TREBUIE CU NECESITATE. Intr-o varianta prescurtata: Nucleul sanatatii ? triada rationalitatii Modelul triarhic al sanogenezei 1. Accepta ceea ce nu se poate schimba 2. Fa tot ce este omeneste posibil pentru a schimba ce se poate schimba, amintindu-ti insa mereu ca uneori lucrurile NU TREBUIE sa se intample cum vrei tu. 3. Fa diferenta intre 1 si 2.
PASTILA PSIHOLOGICA SFATURI PENTRU O VIATA RATIONALA SI FERICITA
1. Urmeaza decalogul rationalitatii si evita decalogul irationalitatii 2. Asimileaza Nucleul Sanatatii si renunta la Nucleul Nebuniei 3. Sa doresti sa faci tot ceea ce depinde de tine ca lucrurile sa se intample asa cum vrei tu, dar in acelasi timp sa tii minte ca nu scrie nicaieri ca lucrurile TREBUIE CU NECESITATE sa se intample asa cum vrei tu. 4. Nu uita ca ar fi de dorit ca toti ceilalti sa te trateze corect, dar asta nu inseamna ca si TREBUIE CU NECESITATE sa o faca. 5. Nu uita ca este de dorit sa reusesti in tot ceea ce faci, dar asta nu inseamna ca si TREBUIE CU NECESITATE sa reusesti. 6. Nu uita ca este de dorit ca viata sa fie usoara si dreapta, dar asta nu inseamna ca si TREBUIE CU NECESITATE sa fie asa. 7. Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, asta nu inseamna ca esti fara valoare ca om, ci doar ca ai avut un comportament mai putin performant care probabil poate fi imbunatatit. 8. Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, nu inseamna ca este o catastrofa (adica cel mai rau lucru care ti se poate intampla), ci este doar un lucru neplacut (poate pana la extrem de neplacut), fara ca asta sa insemne totusi ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla si ca nu te mai poti bucura de viata. 9. Nu uita ca daca lucrurile nu se intampla asa cum ti-ai dorit, poti tolera asta si poti merge mai departe bucurandu-te de viata, desi este mai greu la inceput. 10. Nu uita ca este placut sa ai aprobarea si dragostea celorlalti si fa tot ce este omeneste posibil sa le obtii, dar aminteste-ti ca si fara ele te poti accepta ca fiinta umana care are tot dreptul sa se bucure de viata. 11. Nu uita ca este de preferat sa faci lucrurile bine, dar este omeneste sa gresesti. 12. Nu uita ca oamenii reactioneaza asa cum doresc ei, nu cum doresti tu si aminteste-ti ca ei, ca si tine, nu sunt perfecti. 13. Ai curajul sa schimbi ceea ce poate fi schimbat, puterea sa accepti ceea ce nu se poate schimba si intelepciunea sa faci diferenta intre cele doua.
Pastila psihologica pentru frica, ingrijorare, teama, anxietate, preocupare
Repeta afirmatiile de mai jos ori de cate ori simti emotii intense, negative, suparatoare, care ti-ar putea pune probleme.
1. Mi-as dori ca situatia sa fie alta, insa stiu ca dorinta mea nu devine obligatoriu realitate doar pentru ca vreau eu asta. 2. Pot sa accept ca in viata mi se pot intampla si lucruri pe care nu le doresc, desi este neplacut si am facut tot posibilul ca sa le evit. 3. Este extrem de neplacut ca mi s-a intamplat asa ceva, insa nu este cel mai rau lucru care mi s-ar fi putut intampla. 4. Cred ca pot face fata si la situatii mai rele decat cea in care ma gasesc acum. 5. Este extreme de neplacut, insa nu catastrofal daca in aceasta situatie nu voi putea detine controlul asa cum mi-as dori. 6. Este rau dar nu dezastuos sa traiesti astfel de emotii. 7. Este neplacut dar nu catastrofal sa ai astfel de ganduri.
Astea cred ca ar trebui puse undeva pe frigider sa le vezi in fiecare zi
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- ToandMe
- Full member
- Inregistrat: 2008-03-18
- dreamer
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-05-05
Si ca sa ma alatur topicului..in ultimul AN (scuze de caps) am descoperit o gramada de afectiuni..ce-i drept nu facusem analize multi ani..si mai rar sa fie om sanatos tun...dar pe masura ce le insir..mi se pare ca sunt prea multe : candida, gastrita (helicobacter pylori-nici acum n-am luat tratament), mai nou la dermatolog cica stafilococ auriu pe fatza (de unde nu stiu) la echografie : un ovar micropolichistic si putin nisip la rinichi , pb cu ochii tre sa iau picaturi, si scolioza lombara.Toate astea descoperite intr-un an de zile .si daca m-ar vedea cineva ar zice k nu am nici makar o problema..dar si eu cateodata o iau razna nici nu stiu in ce ordine sa mai iau tratamente..
colac peste pupaza..mai si fumez
Ultima oara a fost editat de dreamer (2009-08-31 23:08:27)
Dance like nobody is watchin....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|