|
Nu esti logat.
Vreau sa incep sa folosesc anticonceptionale:)#1 2009-08-13 21:48:32
Vreau sa incep sa folosesc anticonceptionale:)Vreau sa incep sa iau anticonceptionale.Stiu ca trebuie sa incep sa la iau in prima zi de menstruatie si apoi sa continui sa le iau la aceeasi ora in fiecare zi.Imi puteti spune tot ce ar trebui sa stiu despre folosirea acetora?Toti pasii,va rog! Offline #2 2009-08-13 21:51:40
Re: Vreau sa incep sa folosesc anticonceptionale:)1. trebuie prescrise de medic; O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-08-17 08:36:50
Re: Vreau sa incep sa folosesc anticonceptionale:)
Cred ca o vizita la planning iti va da raspuns la toate nelamuririle. Deci ... mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-08-31 23:25:58
Re: Vreau sa incep sa folosesc anticonceptionale:)sa te gandesti bine inainte de a lua at.noua ani am folosit foite chinezesti.am fost operata de chist ovarian.am avut endometrioza.mi s-a dat ca tratament at.am luat mercilon.in sase luni am luat 10 kg.am trecut la logest.nu am dat jos,dar nici nu am luat in greutate.am luat patru ani si jumatate at.,am facut pauza sase luni de doua ori.acum nu mai iau.am ajuns in faza in care nu ma intereseaza sexul.nu ma incita nici daca vad la tv o partida de sex.nu mai am instinct.at sunt cu doua taisuri. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|