|
Nu esti logat.
Sangerari intermenstruale#1 2009-08-31 20:36:32
Sangerari intermenstrualeSunt la prima folie de Milligest. Am luat asa cum scria pe prospect din prima zi. Offline #2 2009-08-31 21:44:31
Re: Sangerari intermenstrualeBuna... Offline #3 2009-08-31 22:42:25
Re: Sangerari intermenstrualesoozie, aceste sangerari sunt normale in primele 3 luni atat timp cat nu sunt abundente. poti sa folosesti si tampoane interne, nu are legatura Offline #4 2009-09-01 10:13:28
Re: Sangerari intermenstrualev-am cerut ajutorul tocmai pt ca am intrebat un ginecolog si mi-a spus ca se va regla....eu cand am inceput sa iau aceste pastile mi s-a spus sa le iau din a 5 zi de cand imi vine ciclu si nu din prima(ciudat lucru dar am crezut pe cuv)..apoi dupa 6 luni am facut o pauza de 6 luni si cand am reinceput sa iau pastilele adica sept anul trecut le-am luat tot din a 5 zi ca de asa mi se spusese....astfel ca dr ginecolog (altul decat cel cuprima recomandare) la care am facut un papanicolau ( la care a iesit ca am candida si gradnella) a zis ca o s ase regleze pt ca nu trebuia sa iau din a 5 zi...DAR a trecut un an si nu s-a reglat iar inainte de pauza nu am avut asa ceva...eu tot am insistat ca poate nu mai sunt bune pastilele...poate ceva... a mi se pare ciudat si anormal....dar nici un rasp concret ci doar sa le iau in continuare ca-s foarte bune. Offline #5 2009-09-01 13:25:38
Re: Sangerari intermenstrualeinfectia nu are treaba. mergi la alt medic Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|