|
Nu esti logat.
Ce inseamna asta?#1 2009-08-31 11:15:30
ce inseamna asta?Buna fetelor!as avea si eu o intrebare:este normal ca prietenului meu sa nu i se vada capul penisului,acesta sa fie acoperit de piele aproape in totatlitate chiar si atunci cand este in erectie?parca nu mi se pare foarte firesc...si in plus am impresia ca este cam moale atunci cand penetreaza...SCUZE pt intrebarea aceasta,dar nu stiam pe cine sa intreb... Offline #2 2009-08-31 16:36:14
Re: ce inseamna asta?cu el ai vb despre asta? poate stie el despre ce e vb... Offline #3 2009-08-31 16:38:12
Re: ce inseamna asta?Nu e circumcis şi probabil nu are nici aţa ruptă. Deci nu-i nicio problemă asta. ?n plus, pentru faptul că nu i se scoală serios... pune gura pe ea (şi la propriu şi la figurat ). Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline #4 2009-08-31 16:57:10
Re: ce inseamna asta?
nu mai invata fata la prostii , este grav daca nu i se scoala cum trebuie si nici nu au facut-o de prea multe ori...fie are probleme cu organul sexual fie nu este atras de ea caz in care "mi-a parut bine de cunostinta , next please ! ". Poate sa i-o suga pana maine , in urmatoarele 5 min dupa ce si-a luat gura de pe penis o sa se inmoaie laloc , mai bine da-i un sfat klumea Offline #5 2009-09-01 08:39:35
Re: ce inseamna asta?pai...imi era jena sa-i spun ca penisul lui arata ciudat...poate nu am vazut eu destule si de aceea am impresia asta Lamuriti-ma si pe mine cu chestia cu circumcizia:marea majoritate sunt circumcisi? Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-01 10:25:58
Re: ce inseamna asta?la musulmani e obiceiul asta cu circumcizia. restul nu prea au de ce sa o faca. Offline #7 2009-09-01 18:18:49
Re: ce inseamna asta?
Pune o poză cu el să vedem şi să ne dăm cu părerea. Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|