homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme

#1 2007-07-02 23:17:42

bazill
Membru
Inregistrat: 2007-07-02

probleme

am o mica mare problema.......poate pare ciudat..sau chiar prostesc.....
prietena mea a luat anticonceptionale timp de vreo2 sapt..si s-a simtit rau si nu a mai luat.....dupa cateva zile..a avut menstruatie.....iar acum cand ar trebui sa aiba ciclu menstrual nu "ii vine".....intre timp am mai avut relatii sexuale...dar acestea au fost protejate.....intrebarile mele este daca poate ramane insarcinata din cauza anticonceptionalelor?sau daca nu...dece ii intarzie atat de mult.....sa aiba motiv de ingrijorare?

#2 2007-07-02 23:22:06

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Re: probleme

in primu rand mesntruatie si ciclu menstrual e aceasi chestie din cate stiu eu.
In al doilea rad, daca le'a inceput in prima zi de menstruatie a fost protejata in alea 2 sapt cat le'a luat, daca nu, nu a fost protejata.
Acum, daca va protejati, nu trebuie sa va faceti griji, atat timp cat v'ati uitat la prezervativ si a'ti vz ca nu e rupt.
Sa incerce alte anticonceptionale, poate alea nu i s'au potrivit.
Nu ai cum sa ramai insarcinata de la anticonceptionale, atat timp cat se iau tocmai pt a nu ramane.

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#3 2007-07-02 23:23:29

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Probabil ca i s-a dereglat de la intreruperea brusca... trebuia macar sa termine folia...
Daca a avut contacte protejate nu cred ca trebuie sa se ingrijoreze...

#4 2007-07-03 11:52:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

menstruatie si ciclu menstrual nu sunt ac lucru...daca le a luat din prima zi de mestra a fost protejata in acele 2 saptamana...si daca dupa ati folosit prey nu aveti dc sa va faceti griji...cum spunea si papusica poate fi vb de o dereglare...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-07-03 13:49:09

bazill
Membru
Inregistrat: 2007-07-02

mersi ca m'ati mai linistit......dar "dereglarea" asta poate fii ceva serios...?ei trebuia "sai vina" la sfaritul lunii si nu ia venit niki acum...poate sa mai intarzie?

Publicitate

loading...

#6 2007-07-03 13:51:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

da...dar daca intarzie mai mult trebuie mers la medic...

happy with him...inlove with him...puss

#7 2007-07-03 16:50:53

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

atentie! ei trebuie sa ii vina in functie de menstruatia de dupa cele 2 saptamini de contraceptive. De atunci ati numarat si voi????

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2007-07-03 16:52:50

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

crys_ty_na a scris:

menstruatie si ciclu menstrual nu sunt ac lucru..

subscriu..menstruatia e bleedingul in sine..iar ciclulc menstrual e practic toata perioada cu ovulatia si toate celelalte procese aferente...
  In rest cu problema cu prietena ta...e cumva prima oara knd ia antibebe? k se poate sa aiba probleme si din cauza asta...poate antibebe pe kre le ia aku nu sunt potrivite pt ea (am intalnit cazuri in kre si prescrise de medic si tot au facut rau-depinde de la om la om) dak va protejati e ok...cum a zis si crys_ty_na

Poor is the man whose pleasure depends on another

#9 2007-07-03 16:55:26

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

bazill a scris:

am o mica mare problema.......poate pare ciudat..sau chiar prostesc.....
prietena mea a luat anticonceptionale timp de vreo2 sapt..si s-a simtit rau si nu a mai luat.....dupa cateva zile..a avut menstruatie.....iar acum cand ar trebui sa aiba ciclu menstrual nu "ii vine".....intre timp am mai avut relatii sexuale...dar acestea au fost protejate.....intrebarile mele este daca poate ramane insarcinata din cauza anticonceptionalelor?sau daca nu...dece ii intarzie atat de mult.....sa aiba motiv de ingrijorare?

fetelor...mai cititi odata mesajul lui bazil...voua va reiese daca ei asteapta menstra functie de cea de dupa cele 2 sapt de contraceptive?
eu cred ca aici e problema

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2007-07-04 10:51:48

danutzik
New member
Inregistrat: 2007-04-28

buna...am o prietena careia ia venit ciclu menstural de 4 ori in 2 luni...nu stie de la ce este...i-am spus sa se duca la un control si ii este frica, iar ea vrea sa se duca sa-si ia de la farmacie anticonceptionale, si nu cred ca este bine sa le iei fara o prescriptie medicala! nu?...de la ce poate sa fie? multumesc

#11 2007-07-04 10:55:51

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

bazill a scris:

.intrebarile mele este daca poate ramane insarcinata din cauza anticonceptionalelor??

e contradictie in termeni

#12 2007-07-04 11:42:39

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

(in primul rand menstruatia i-a venit de 4 ori in 2 luni, nu ciclul menstrual)  bineinteles ca trebuie sa mearga urgent la medic de ce sa-i fie rusine? neutral in nici un caz sa nu se apuce sa ia anticonceptionale de capu ei - si pentru asta trebuie vizita la medic

Ultima oara a fost editat de girly (2007-07-04 11:43:48)

#13 2007-07-09 07:25:12

danutzik
New member
Inregistrat: 2007-04-28

eu i-am zis ca nu este bine dar insista ca vrea sa le ia asa de capu ei. mia zis ca daca se duce la doctor ii da ce vrea el asa ia si ea de care vrea ea sad...sper sa o conving sa mearga, am incercat sa o sperii spunandui ca nu mai poate face copi pe viitor wink)...oricum multumesc de sfat puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.