homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2007-07-09 11:32:17

Jolie15
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-16

Intrebare

In general iau pastila in fiecare seara intre 9 si 10.Vineri seara am uitat complet de ea si mi-am amintit sambata abia,pe la ora 1 noaptea.Le-am luat pe amanadoua atunci apoi duminica seara am luat pastila corespunzatoare zilei de dum.Am procedat corect?Din cate am mai citit pe forum...sper ca da!...si bineinteles de acum inainte 7 pastile inghitite protectie suplimentara.smile
Si inca ceva...am observat de cateva zile ca secretia a devenit mai abundenta...nu am mancarimi,are o culoare albicioasa si usor vascoasa...insa e omogena ca sa zic asa,nu este ca la candida.Se poate sa fie din cauza caldurii?
Imi da o oarecare senzatie de discomfort cand sunt plecat mult timp de acasa,de umed...folosesc lenjerie de bumbac si nu as mai vrea sa folosesc protejslip-uri...ce pot sa fac sa scap de senzatia aia?

#2 2007-07-09 12:00:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Intrebare

ai procedat bine...daca secretia are miros...alta culoare...alta consistenta atunci ar fi bine sa mergi la medic...daca doar e umpic mai multa dar in rest ca de obicei s ar putea sa se datoreze caldurii...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.