|
Nu esti logat.
Factori de influenta asupra testului babespapanicolau#1 2009-09-01 21:53:34
factori de influenta asupra testului babespapanicolauBuna,V-as ruga sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Cum influenteaza(in ce masura si de ce)contactul sexual dinaintea recoltarii pentru testul babes papanicolau?.Stiu ca e bine sa nu ai contact cu 24 ore inainte dar DE CE?.......(am fost la un medic oncolog specializat in boli feminine si a spus ca nu e nici o problema daca recolteaza ;chiar daca i-am spus ca am, avut contact acum12 ore) Offline #2 2009-09-02 00:13:16
Re: factori de influenta asupra testului babespapanicolaueu stiu ca nu ai voie contact si pt ca, de obicei iti face o analiza de secretie si pot aparea modificari in rezultat.. si e valabil si pt testul pap, dar daca medicul ti-a zis ca e ok... Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2009-09-02 00:13:48) Offline #3 2009-09-02 00:27:55
Re: factori de influenta asupra testului babespapanicolausi se poate sa iasa frotiu inflamator din cauza contactului Offline #4 2009-09-02 19:31:50
Re: factori de influenta asupra testului babespapanicolaumultumesc fetelor pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|