homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac?

#1 2009-09-03 00:16:16

YourAngel
New member
Inregistrat: 2008-08-10

Ce sa fac?

Am terminat duminica o folie de anticonceptionale(yasmin) si intentionam sa fac pauza de 7 zile...insa de miercuri spre joi mi-a venit.Este normal?Sa incep o folie noua?
Mi-a venit in pauza...dupa 4 zile de la terminarea foliei.

Am uitat sa spun...am fost la ginecolog de mi-a prescris anticonceptionale.Si mi-a spus k am o mica rana...si in timpul catorva acte sexuale ma durea jos(doar a unora)...ma gandesc sa nu se fi marit rana...si accea sa sangereze,deci sa nu fie menstruatie.
Nu stiu cum sa procedez cu anticonceptionalele...cesafac

Ultima oara a fost editat de YourAngel (2009-09-03 10:00:04)

#2 2009-09-03 00:25:25

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Ce sa fac?

ti a venit inainte sa termini folia sau dupa (deci in pauza)?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-09-03 10:05:36

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

Re: Ce sa fac?

YourAngel a scris:

Am terminat duminica o folie de anticonceptionale(yasmin) si intentionam sa fac pauza de 7 zile...insa de miercuri spre joi mi-a venit.Este normal?Sa incep o folie noua?
Mi-a venit in pauza...dupa 4 zile de la terminarea foliei.

Am uitat sa spun...am fost la ginecolog de mi-a prescris anticonceptionale.Si mi-a spus k am o mica rana...si in timpul catorva acte sexuale ma durea jos(doar a unora)...ma gandesc sa nu se fi marit rana...si accea sa sangereze,deci sa nu fie menstruatie.
Nu stiu cum sa procedez cu anticonceptionalele...cesafac

daca u ai terminat folia de yasmin duminica iar miercurea ti-a venit menstra in pauza de 7 zile, at e ok, deoarce din cauza asta ai facut pauza k sa iti vina menstruatia....deci nu este nicio problema...din ziua a 8 incepi o noua folie, chiar daca menstra contiunua sa curga....iar calitatea, cantitatea nu mai este aceeasi in timpul cat iei AC...cat despre rana nu are nicio legatura....

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.