homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Training-urile in romania..pacaleala sau dimpotriva?

#1 2009-09-04 17:45:24

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

training-urile in romania..pacaleala sau dimpotriva?

ce parere aveti? care este experienta voastra cu aceste cursuri?

am o multime de colegi care fac tot felul de cursuri pe la diverse ONG-uri. am fost si eu o singura data la propunerea unei colege la un curs de leadership oraganizat la o organizatie studenteasca si a fost o mare pierdere de timp! 2 ore pierdute aiurea..mi-a fost rusine sa plec..ca deh era colega asta a mea si n-am vrut sa o pun intr-o situatie proasta..

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#2 2009-09-04 17:53:36

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: training-urile in romania..pacaleala sau dimpotriva?

am fost si eu pe la diverse, marea majoritate sunt tzeapa..

They can because they think they can.

#3 2009-09-04 17:55:42

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

eu am facut anul trecut un curs de management (pe banii companiei mele, bineinteles) care nu a fost deloc teapa. ba din contra am invatat practic si teoretic o multime de lucruri despre cum sa conduci o echipa si cum sa-ti apropii colaboratorii.
dp meu dv nu a fost teapa, a meritat din plin, mai ales vazand apoi ca ceea ce am invatat acolo da roade in munca de zi cu zi

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-09-04 17:56:16)

#4 2009-09-04 18:03:28

alexxxandra
Banat
Inregistrat: 2009-03-27

Ceea ce costa mult nu e teapa. Cursuri d-alea de calificare in domenii in care de fapt ai nevoie de facultate, care costa 5-600 lei cu totul, alea-s tepe. Gen Eurocor, bune de sters la fund.

#5 2009-09-04 18:13:38

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

alexxxandra a scris:

Ceea ce costa mult nu e teapa. Cursuri d-alea de calificare in domenii in care de fapt ai nevoie de facultate, care costa 5-600 lei cu totul, alea-s tepe. Gen Eurocor, bune de sters la fund.

de ce zici asta ?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#6 2009-09-04 18:22:55

alexxxandra
Banat

De ce intrebi? Pai uite ce bine sunt priviti cei care fac Spiru Haret. Cursuri si mai slabe de atat, sunt clar inutile.
Un training adevarat costa si nici macar ala nu e cine stie ce, daca nu e acoperit de experienta profesioanala.

#7 2009-09-04 19:09:55

pink_martini
Hero member
Site

pai una e o facultate cu un renume prost ... dar nu inteleg de ce zici asa despre cursurile astea? Sunt cursuri de formare profesionala si in nicun caz nu sunt menite sa inlocuiasca niste studii superioare.
Te intreb pentru ca vreau sa vad de ce esti de  parerea asta.

#8 2009-09-04 19:27:18

alexxxandra
Banat

Evident ca vrei sa-mi stii parerea, de aia intrebi, dar alta era problema. Cursurile astea de formare profesionala nu pot inlocui o facultate, tocmai asta-i faza. Iar angajatorii vor oameni care chiar au invatat, nu cei care au dat 600 lei pe niste fituici.

#9 2009-09-04 19:30:14

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu am facut un training la faculta despre cum sainavtam, in prima zi de scoala (nu in romania) si sincer mi s-a part incredibil de util. Evident nu m-am tinut foarte mult timp de metoda, dar anul asta am aplicat iar ce am invatat atunci. Insa, dupa cum a spus cineva mai sus, a fost un training platit cu bani grei de facultate. Nimeni nu te invata pe bani putini, asta e clar.

#10 2009-09-04 21:30:47

pink_martini
Hero member
Site

alexxxandra a scris:

Evident ca vrei sa-mi stii parerea, de aia intrebi, dar alta era problema. Cursurile astea de formare profesionala nu pot inlocui o facultate, tocmai asta-i faza. Iar angajatorii vor oameni care chiar au invatat, nu cei care au dat 600 lei pe niste fituici.

Eu nu cred ca, cursurile acelea eurocor sunt facute ,prin natura lor, pentru a inlocui o facultate. Ci doar daca profesezi intr-un domeniu HR sa zicem sa iti imbunatatesti cunostiintele sau dimpotriva daca ai terminat o alta facultate decat profesezi, sa ai cunostiintele necesare pentru job-ul pe care il ocupi.
Nu le iau apararea celor de la eurocor ... just talking

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.