|
Nu esti logat.
Ce inseamna?#1 2007-07-10 11:26:22
Ce inseamna?Mi`am luat niste vitamina A si scrie la interactiuni "administrarea contrcaeptivelor orale concomitent cu vitamina A poate creste concentratia plasmatica a acestora." ? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2007-07-10 12:12:47
Re: Ce inseamna?Nu stie nimeni? .Eu cred ca nu are nimic ca nu inghit ci doar pun intr`o crema si ma dau pe piele. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #3 2007-07-10 12:24:38
Re: Ce inseamna?se vor absorbi mai repede AC, fara probleme insa, mai ales ca vrei sa o folosesti extern mami de minuni Offline #4 2007-07-10 17:42:41
Re: Ce inseamna?era "a acesteia" adica se absoarve mai repde vitamina A.Asa banuiam si eu.multumesc.Stii cumva cam cate picaturi ar trebui puse in crema? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|