homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce inseamna?

#1 2007-07-10 11:26:22

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

Ce inseamna?

Mi`am luat niste vitamina A si scrie la interactiuni "administrarea contrcaeptivelor orale concomitent cu vitamina A poate creste  concentratia plasmatica a acestora." ?

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#2 2007-07-10 12:12:47

dragoste_cu_nabadai
Full member

Re: Ce inseamna?

Nu stie nimeni? sad .Eu cred ca nu are nimic ca nu inghit ci doar pun intr`o crema si ma dau pe piele.

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#3 2007-07-10 12:24:38

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

se vor absorbi mai repede AC, fara probleme insa, mai ales ca vrei sa o folosesti extern

mami de minuni hjarta

#4 2007-07-10 17:42:41

dragoste_cu_nabadai
Full member

era "a acesteia" adica se absoarve mai repde vitamina A.Asa banuiam si eu.multumesc.Stii cumva cam cate picaturi ar trebui puse in crema?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.