|
Nu esti logat.
Ginita Vaginita accentuata#1 2009-09-03 12:24:14
ginita Vaginita accentuataam fost la doct ginecolog si mi a zis ca am vaginita mi a dat 6 ovule fluomizin si 6 ov viviflor,dupa terminarea tratamentului nu mi a trecut am facut un ex de secretie si mi a iesit vaginita accentuata cu epiteliu flamente microbiene si mi a dat antibiotice si ovule cervugid 12.dar nici acum nu mi atrecut in ce sens am dureri la urinare si pielea din interiorul vaginului e desfacuta in anumite parti.iritata si parca rupta ...ce mai pot lua?as avea nevoie si de sfatul fetelor si de sfatul doctoresei Offline #2 2009-09-03 12:28:09
Re: ginita Vaginita accentuatadute la alt doctor si vezi ce iti recomanda.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2009-09-06 10:01:26
Re: ginita Vaginita accentuataai facut analize? cultura col , Chlamydia si Mycoplasma. Abia apoi poti trece la tratament. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|