|
Nu esti logat.
Help pls#1 2009-09-06 11:00:22
help plsbuna...am o problema...de o saptamana am facut-o cu prietenul meu in fiecare zi, acum 2 zile am observat ca ma doare mai tare ca de obicei.iau anticonceptionale yasmin de 10 luni iar la 8 am facut pauza.2 luni am luat fara sa fac pauza de 7 zile, iar acum ma ustura, ma dor ovarele ca si cum mi-ar veni si gasesc pete de sange pe slip desi mai am 4 pastile din blister si le-am luat corect.va rog sa imi spuneti ce se intampla.va multumesc! Offline #2 2009-09-06 11:10:50
Re: help plsai unit ultimele 2 blistere? ma gandesc ca poate ti-a venit mai devreme din cauza asta...daca le-ai luat corect nu ai de ce sa iti faci griji! eu zic sa duci folia pana la capat, sa faci pauza de 7 zile si apoi sa vezi daca se mai intampla si peste folia urmatoare "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2009-09-06 11:17:06
Re: help plsdar se poate sa-mi vina desi mai am pastile?? Offline #4 2009-09-06 11:18:31
Re: help plsnu stiu din ce cauza se intampla, dar se poate! si mie mi s-a intamplat sa vina cm inainte sa termin pastilele! Nu am inteles nici eu inca de ce s-a intamplat asta, dar...s-a intamplat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|