|
Nu esti logat.
Durere sub bratul stang#1 2009-09-06 09:46:01
Durere sub bratul stangBuna, fetelor! Offline #2 2009-09-06 10:13:12
Re: Durere sub bratul stangneatza! adi ; cel mai bine e sa faci tot posibilul sa ta vada un medic . o simptomatologie similara am avut si ue pe timpul primei sarcini doar ca eu la palpare simteam chiar sub brat in zona axiala ceva tare ca un bob de orez si era si dureros , era suportabila durerea dar totusi sacaietoare ; si la consultatia dinaintea nasterii dr. mi-a zis ca am o formatiune fibromatoasa pe uter care spre norocul meu s-a eliminat la nastere si nu a recidivat . tu stii mai bine care e situatia dar eu iti sugerez un consult medical . sanatate ! Fericirea are ochii verzi Offline #3 2009-09-06 10:15:04
Re: Durere sub bratul stangAndi, noi nu putem sti ce este. Poate fi un ganglion inflamat. Insa trebuie sa ajungi musai la un medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-09-06 10:27:15
Re: Durere sub bratul stangPoate fi doar o problema hormonala dar foarte bine ar fi sa te vada un medic. Oriunde ai fi, o consultatie nu poate costa mai mult de 50 de Euro... eu zic ca merita... Offline #5 2009-09-06 12:00:31
Re: Durere sub bratul stangPoate ai o infectie in organism si s-a inflamat vreun ganglion ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|