|
Nu esti logat.
Afectiune a pielii.#1 2009-09-07 15:52:06
afectiune a pielii.Fetelor, am o problema. Cu 3 saptamani in urma m-a muscat un paianjen de gat; m-am dat cu Fenistil si am luat 5 zile cate o pastila de Loratadina. Mi-a trecut, nu mai eram umflata si nu mai aveam mancarim din aia insuportabila In timpul tratamentului era interzisa expunerea la soare, eu am stat la soare putin vineri(tratamentul l-am terminat de o saptamana.) si mi-au aparut acteva basicute pe piept si pe gat... Foarte mici si deci nu le-am dat importanta. Azi am stat iar la soare sa mai profit cat pot ca e toamna deja si acum mi-au aparut mai mari,cu lichid in ele, si mai multe si s-au si extins ca au ajuns si pe spate. Cand nu stau la bronzat nu apar. Din ce cauza ar putea fi? Inainte nu aveam nici un fel de problema... sa merg la dermatolog? Ultima oara a fost editat de aadriana (2009-09-07 15:52:29) Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #2 2009-09-07 16:31:48
Re: afectiune a pielii.Eu cred ca basicutele acelea sunt de apa; imi apar si mie cand stau la soare prea mult -chiar si fara sa ma muste paiajenii inainte Cred ca ca un uz extern de galbenele ar putea rezolva problema. http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #3 2009-09-07 20:29:13
Re: afectiune a pielii.
Merci de raspuns extra:) Sa inteleg ca nu e nimic si ma agit eu prea mult ca de obicei Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|