|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa!#1 2009-09-08 06:18:48
pentru doctoressa!daca s-ar putea sa ma lamuriti in legatura cu o situatie incerta,va rog!am sa fac un scurt istoric al evenimentelor intamplate pt a va furniza mai multe informatii:in 24 iunie am facut o intrerup.ere de sarcina,pe 20 iulie a fost prima menstra fiind si prima zi de pilula Karissa.Am avut sangerari timp de 2 sapt,medicul lamurindu-ma ca ar fi de la pilule.in 12 august s-a instalat menstruatia,a durat mai putin decat de obicei(7 zile),acum 4 zile,iar in 20-21 am avut un contact sexual neprotejat.intrebarea mea era daca probabilitatea unei sarcini este mare?nu stiu sa calculez perioada fertila dat fiind circumstantele mentionez ca inainte de intreruperea de sarcina nu aveam un ciclu regukat,i,n sensul ca era lunar, doar ca varia ca si perioada intre menstre.Multumesc frumos Offline #2 2009-09-08 09:17:16
Re: pentru doctoressa!pai iei pastilele in continuare, nu ? atunci esti protejata Offline #3 2009-09-08 09:45:44
Re: pentru doctoressa!nu,am terminat folia inceputa si nu am continuat. Offline #4 2009-09-08 09:48:38
Re: pentru doctoressa!of, pai de ce ai facut asa ceva ? dupa anticonceptionale si dupa avort oricum esti mai fertila ca de obicei, si nu prea mai functioneaza metoda calendarului... macar sa fi luat Postinor Offline #5 2009-09-08 10:38:00
Re: pentru doctoressa!le-am intrerupt pt ca mi-a fost teama sa nu mai sangerez!stiu ca nu e elocvent,dar nu am simptomatologia unei sarcini:tensiune in sani,dureri abdominale.....totusi,menstra trebuia sa se instaleze sapt asta,dupa care va deveni o problema.multumesc de raspuns Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-08 10:56:03
Re: pentru doctoressa!nu trebuia sa le intrerupi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|