|
Nu esti logat.
Cum te poti ingrasa daca ai probleme de sanatate?#1 2009-09-08 16:01:30
cum te poti ingrasa daca ai probleme de sanatate?va rog mult am nevoie de niste sfaturi.imi doresc foarte mult sa ma ingras deoarece in ultimul timp din cauza unor probleme de santatate am slabit foarte mult si daca mai continui asa o sa ajung rahitica.daca stie cineva un medic nutritionist bun va rog mult sa-mi lasati si mie o adresa de contact.multumesc anticipat Offline #2 2009-09-08 16:13:01
Re: cum te poti ingrasa daca ai probleme de sanatate?ce probleme de sanatate ai ? oricum ar trebui sa le rezolvi pe ele mai intai si apoi ma gandesc ca vei ajunge si la o greutate normala Offline #3 2009-09-08 18:59:18
Re: cum te poti ingrasa daca ai probleme de sanatate?de curand am trecut printr-o operatie de piatra la fiere de pe urma careia am dezvoltat un sindrom post operator care ma slabeste groaznic,problema este ca acest sindrom nu va trece prea usor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|