|
Nu esti logat.
Adenocarcinom#1 2007-07-10 21:02:21
AdenocarcinomIn urma unui Pap, a colposcopiei si a unei biopsii, mamei mele i s-a pus diagnosticul adenocarcinom. Nu stiu prea multe deoarece aceste teste le-a facut in Italia. Urmeaza sa faca alta biopsie din alt loc si sa i se scoata portiunea cu probleme din col. As vrea sa stiu cat e de grav, astept pareri, dar astept si raspunsul doctoressei, atunci cand va fi pe forum. Am citit ca acest diagnostic este defapt o forma de cancer, dar este ofaza incipienta sau mai avansata? Multumesc pt raspuns. un vot plsss: www.cesarom.ro/concurs/1n5 si aici inca unul: http://concurs.eza.ro/concurent-teodorateo.html, ms!!! Offline #2 2007-07-10 21:15:30
Re: Adenocarcinomda este o forma de cancer dar trebuie facute analize sa vezi de ce natura este cancerul benign sau malign probabil va urma o serie de citostatice. faza incipienta sau avansata se afla din markeri tumorali care iti arata dak exista sau nu celule canceroase. eu asta stiu ma poate contrazice cineva? va rog! mai aflu si eu cate ceva sau corectez ceea ce stiu! Offline #3 2007-07-11 13:32:14
Re: Adenocarcinomin primul rand, daca e adenocarcinom e malign - deci nu mai trebuie facute teste pt a vedea daca e benign sau nu. orice diagnostic de cancer se pune pe examen histopatologic, adica pe ce i s-a facut deja mamei tale. daca este o faza incipienta sau avansata nu avem de unde sti. asta se afla tot din diagnosticul pus de ei, adica daca e bine sau slab diferentiat. Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-07-11 13:34:14) mami de minuni Offline #4 2007-07-11 13:50:22
Re: Adenocarcinom
da Offline #5 2007-07-11 16:14:33
Re: Adenocarcinomms fr e bine d stiut:* Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|