|
Nu esti logat.
Examen papanicolaou#1 2009-09-10 00:55:07
examen papanicolaoubuna seara!am primit rezultatul papanicolaou si nu mai am rabdare pana sapt viitoare cand voi avea timp sa merg la medic ,imi puteti spune va rog daca este totul in regula..ce inseamna...o sa va scriu tot ce a fost bifat si adaugat in rezultat:Tip frotiu clasic:celule endocervicale absente ; negativ pentru leziuni intraepiteliale sau malignitate :flora densa polimorfa;celule pavimentoase superficiale si intermediare izolate si in placarde:leucocite rare ,intacte si lizate ;rari nuclei de......repetare de rutina observatii frotiu clasa 2 babes papanicolaou discret inflamator!va multumesc frumos Offline #2 2009-09-10 10:30:32
Re: examen papanicolaouclasa 2 e buna dar avand in vedere acea inflamatie si prezenta leucocitelor ar merita facuta o analiza de secretie... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|