|
Nu esti logat.
Neurologie - amorteala cap#1 2009-09-09 10:50:15
Neurologie - amorteala capIn clasa a 7a, am avut un incident neplacut: unul dintre colegi m-a lovit cu fruntea in partea occipitala dreapta, de am vazut stele verzi. Acum am 22 de ani. Ultima oara a fost editat de wampiruta (2009-09-09 10:50:38) Offline #2 2009-09-10 10:44:19
Re: Neurologie - amorteala capsunt clinici unde tc ul este gratuit cu trimitere de la neurolog (in cel mai rau caz se plateste substanta de contrast care e cam 50 de lei)...multa sanatate happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-09-10 10:59:47
Re: Neurologie - amorteala capam avut si eu o problema asemanatoare insa eu am avut-o din nastere pt ca nu mi s-a oxigenat creierul destul si mi se formase o pata pe creier...tot la fel cu ameteli si multe altele...am fost in piatra neamt la un neurolog si mi-a dat tratament...cica mi-a trecut...sunt cativa ani buni de atunci si simptomele au reaparut, dar nu ma duc sa fac control...mi-este frica de ce mi-ar putea spune. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|