homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E coli


#1 2009-09-10 12:40:02

oanaeliza
Membru
Inregistrat: 2009-09-10
Mesaje: 3

e coli

Dupa un examen ginecologic urmat de o analiza a secretiei vaginale am fost diagnosticata cu e coli . Am urmat un tratament cu antibiotice si ovule, dar fara niciun rezultat. As vrea sa gasesc un tratament naturist. Daca e cineva care imi poate da mai multe informatii il rog sa ma ajute.

Offline

 



#2 2009-09-10 12:54:10

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19
Mesaje: 458

Re: e coli

in primul rand trateaza-te de Candida, chiar daca nu ai simptome de Candida. Ea intretzine infectia cu E Coli  iar antibioticul mai rau face. Renunta total la dulciuri, ia probiotice cu Inulina, preparate pe baza de strugurii-ursului si hydrastis canadensis.

Offline

 

#3 2009-09-10 16:32:26

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19
Mesaje: 458

Re: e coli

infectiile urinare si candidoza se sustin una pe alta: mergi la medic pentru cistita, primesti antibiotice, dezvolti automat candidoza (care nu trece de la sine si nici cu tratamente locale!) iar aceasta va prolifera si va sustine mediul propice pentru recidivarea cistitei. Daca mergi din nou la medic, iti va prescrie noi antibiotice, hranesti frumusel candidoza dar scapi de problemele urinare o vreme... dupa care se reia ciclul si ajungi in cele din urma cu sistemul imunitar distrus, cu moralul la pamant, cu o gaura considerabila in buget si cu probleme pentru tot restul vietii. Cine nu crede nu are nimic altceva de facut decat sa observe, exemplele sunt pretutindeni in jurul nostru.

Medicina clasica se bazeaza pe conceptele newtoniene si abodeaza corpul precum o masinarie. Totul nu este decat mecanica si chimie, procese inregistrabile si cuantificabile. Este adevarat ca pana si cel mai subtil proces subtil are, intr-un fel sau altul, o manifestare fizico-chimica dar manifestarea nu inseamna neaparat procesul.

nici mierea, fructele si legumele dulci, cerealele chiar integrale (graul, orezul integral) nu fac exceptie.  ele hranesc Candida. In cazul cerealelor este si mai interesant deoarece, in afara de faptul ca contin o cantitate ridicata glucide, ele contin si gluten, o proteina care este foarte similara cu o proteina ce se gaseste in membrana celulara a Candidei... prin urmare organismul poate face o confuzie intre glutenul din cereale si invelisul celulei de Candida, dand un raspuns de alerta la ingestia de cereale si simptome care pot sa ajunga pana la reactii alergice de mare amploare. Probabil ati auzit ca numarul persoanelor "alergice" la gluten este tot mai mare; sa constati existenta unei alergii probabil ca nu este ceva foarte complicat, dar de aici pana la a gasi sursa adevarata a problemei sunt cativa pasi pe care medicina nu stie sau nu vrea sa ii faca.

Candida in sine este o drojdie si produce doua componente: alcool (etanol) -vedeti de ce ingestia de alcool sustine dezvoltarea ei?- si acetaldehida. In caz de candidoza, cantitatea de alcool din sange creste in mod considerabil, desi nu ajunge la nivelul unei alcoolemii periculoase pentru derularea proceselor mentale sau fizice. Cu alte cuvinte toti cei care sufera de candidoza sunt otraviti, incet si in mod sistematic, din interiorul propriului corp. In Londra s-a efectuat un studiu de laborator: s-au facut analize de sange unui numar de pacienti cu diverse probleme cronice la o ora dupa ingerarea de zahar. Toti au prezentat o crestere semnificativa a etanolului din sange dupa consumul de zahar, ceea ce a dus la concluzia ca acestia prezentau o crestere peste limita normala a drojdiilor din intestin.

Mai grav este ca aceasta Candida are capacitatea de a se transforma in fungus si de a penetra membrana intestinala, de aici ajungand in sange si invadand tot corpul. Din pacate la acest moment medicina nu dispune de teste care sa poata pune in evidenta prezenta Candidei in sange sau la nivelul organelor interne, ci se multumeste doar sa constate simptomele vizibile din zona genitala, piele, gura pe care le "trateaza" local. Singurele teste despre care am auzit ca s-ar putea face se refera la o analiza a hidrogenului din respiratie (?) dar exactitatea rezultatelor nu se ridica peste 60%. Avand in vedere ca medicina abia incepe sa inteleaga ca aceasta este o problema mult mai mare decat s-a crezut initial, va mai trece ceva timp pana se vor face studii si se vor lua masuri cu adevarat viabile in directia eradicarii ei.

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-09-10 16:36:45)

Offline

 

 Acum



   

Footer-ul board-ului



© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.