homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care ar fi cauza si care ar putea fi rezolvarea?

#1 2009-08-30 21:42:40

Lucy_Liu
New member
Inregistrat: 2006-09-08

care ar fi cauza si care ar putea fi rezolvarea?

De 2 zile am inceput sa simt mancarimi si usturimi din ce in ce mai intense in zona vaginului, plus k am o scurgere abundenta alba. Ar putea fi o ciuperca luata de la strand, respective ocne la care am fost duminica trecuta? contact sexual nu am mai avut de o sapt, iar simptomele astea dupa cum am zis le am de 2 zile. sa ma ingrijorez?

#2 2009-08-30 21:49:48

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: care ar fi cauza si care ar putea fi rezolvarea?

dupa cum descrii parea fi o candidoza...
mergi la medic pt tratament. nu e grav, dar netratata, poate deveni

#3 2009-08-30 21:56:02

medicine-student
New member
Inregistrat: 2009-07-24

Buna seara, de ani de zile ma confrunt cu urmatoarea problema:
in zona genitala imi apare o minuscula leziune in perioada de ovulatie
toti medicii la care am fost mi-au zis ca nu sesizeaza nimic in urma interpretarii analizelor si  nici la examinarea ginecologica
ulterior, am efectuat si analiza virusului herpes genital
s-a constata ca sunt contaminata cu acest virus de foarte mult timp,insa, nu mi s-a dat nici un tratament
este adevarat ca doar doua zile pe luna am leziunea respectiva(apare si dispare foarte repede), dar ma afecteaza mai mult psihic
ce se poate face?
astept raspuns
ms anticipat

#4 2009-08-30 21:59:53

Lucy_Liu
New member
Inregistrat: 2006-09-08

camysh a scris:

de o luna doar ce am terminat un tratement pentr candida?iarasi a aparut?poti scapa vreodata complet de ea?

#5 2009-08-31 16:47:18

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Lucy_Liu a scris:

camysh a scris:

de o luna doar ce am terminat un tratement pentr candida?iarasi a aparut?poti scapa vreodata complet de ea?

candida exista in mod normal in mediul vaginal dar in anumite conditii ea se inmulteste si apar aceste simptome neplacute.
printre factorii mai cunoscuti care favorizeaza inmultirea ei: antibiotice, dulciuri, lenjerie care nu e din bumbac, chiar si anticonceptionalele etc.

medicine-student ii las link doctoressei

Publicitate

loading...

#6 2009-09-01 23:19:31

medicine-student
New member
Inregistrat: 2009-07-24

multumesc anticipat...astept raspuns tot aici

#7 2009-09-04 16:10:39

o ea
Full member
De la: Vaslui
Inregistrat: 2006-11-25

e a 7-a zi(ultima zi) de tratament pentru o inflamatie(un antibiotic o data la 8 ore si celalalt o data la 12 ore) iar seara folosesc si ovule. azi dimineata pur si simplu nu mai puteam sa dorm. aveam niste mancarimi groaznice in zona genitala si cand m-am uitat... surpriza: eram rosie toata, o roseata f inchisa la culoare care m-a speriat. am citit pe net ca excesul de antibiotice poate duce la candidoza. oare eu am facut acest exces? imi va trece dupa ce termin pastilele? mentionez ca nu am avut niciodata probleme cu aceasta afectiune, chiar mi-am facut pap-ul acum vreo luna si mi-a iesit negativ la candida/ candidoza(nu-mi amintesc exact ce scria pe fisa, insa stiu ca, candidoza e generata de candida)

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#8 2009-09-04 18:15:59

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cel mai probabil e vbde candida si nu va trece de una singura...trebuie sa mergi lamedic sa faci o analiza de secretie si pana atunci poti incerca cu umpic de crema de galbenele...

happy with him...inlove with him...puss

#9 2009-09-04 22:49:45

o ea
Full member

iar la medic?!!! credeam ca odata cu tratarea inflamatiei o voi mai vizita pe d-na doctor abia la anu' pentru inca un test papanicolau supa
dar nu am avut niciodata probleme... cum de m-am pricopsit de ea tocmai acum cand credeam ca necazurile mele sunt pe cale sa se rezolve grater? mai ales ca acum o luna la pap nu iesise...

Ultima oara a fost editat de o ea (2009-09-04 22:50:31)

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#10 2009-09-06 10:24:26

persifona
Vizitator

Pai s-ar putea sa te fi pricopsit cu ea tocmai de la antibiotice, chiar nu exista alta solutie, la medic din nou.

#11 2009-09-06 23:03:40

o ea
Full member

merci persi sad

#12 2009-09-08 14:54:53

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

medicine-student a scris:

Buna seara, de ani de zile ma confrunt cu urmatoarea problema:
in zona genitala imi apare o minuscula leziune in perioada de ovulatie
toti medicii la care am fost mi-au zis ca nu sesizeaza nimic in urma interpretarii analizelor si  nici la examinarea ginecologica
ulterior, am efectuat si analiza virusului herpes genital
s-a constata ca sunt contaminata cu acest virus de foarte mult timp,insa, nu mi s-a dat nici un tratament
este adevarat ca doar doua zile pe luna am leziunea respectiva(apare si dispare foarte repede), dar ma afecteaza mai mult psihic
ce se poate face?
astept raspuns
ms anticipat

sunt sigura ca ai resursele necesare sa rezolvi problema afectarii psihice...
in ceea ce priveste mica leziune cred ca poti tu insati sa cumperi un antiherpetic de la farmacie si sa o ingrijesti in alea 2 zile cit o observi...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#13 2009-09-10 16:33:31

panicata
New member
Inregistrat: 2008-10-21

hei..am si eu o mica problema..niste usturimi ale tractului urinar..nu am secretii neobisnuite si nici nu trebuie sa merg des la baie insa simt un anumit disconfort de cateva zile dar cu intreruperi..ma gandesc ca poate am racit dar atunci ar fi trebuit sa merg des la baie, nu? stiu ca ar trebui sa consult un medic dar nu strica daca mai cer o parere prima data.
merci

#14 2009-09-10 16:51:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca nu ai secretiii, mancarimi sau usturimi vaginale celmai probabil e vb de o infectie urinara...

happy with him...inlove with him...puss

#15 2009-09-10 16:57:37

panicata
New member
Inregistrat: 2008-10-21

pai n-am secretii dar daca esti draguta explica-mi care-i diferenta intre usturimile vaginale si usturimile tractului urinar ca mi se pare acelasi lucru rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.