homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament candidoza

#1 2009-08-15 08:19:57

m.c.
New member
Inregistrat: 2009-08-15

tratament candidoza

am facut tratament cu canesten ovule, dar dupa cele 3 zile mi-a aparut o inflamatie in interior si am dureri la contact .Ce poate fi? Am folosit si unguent extern Canesten

#2 2009-08-15 08:22:19

m.c.
New member

Re: tratament candidoza

Va rog sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai sus

#3 2009-08-15 08:58:12

persifona
Vizitator

E normal sa ai dureri la contact cat ai candida, indicat ar fi sa nu ai deloc contacte sau sa fie protejate cu prezervativ.. dar daca vezi ca tot te doare, mai bine renunta la ele pt un timp.

Si ai warn pt mesaje consecutive, te rog citeste regulamentul forumului.

#4 2009-08-15 09:43:24

m.c.
New member

Dupa tratamentul cu Canesten ovule mai pot avea candida?Sa folosesc Tantum Rosa?

#5 2009-08-15 09:45:50

persifona
Vizitator

Mai poti avea sau nu mai poti avea, depinde.. din pacate un tratament nu-ti garanteaza ca vei scapa de ea, e pacatoasa. Nu folosi decat ce ti-a prescris medicul, altfel risti sa faci mai rau.

Publicitate

loading...

#6 2009-08-15 09:49:51

m.c.
New member

iti multumesc mult, din pacate medicul meu este in concediu si m-am tratat cum am mai facut si inainte.Rezultatul a fost ok. Acum ma ingrijoreaza inflamatia din interior.Po folosi Tantum Rosa pentru ameliorare?

Ultima oara a fost editat de m.c. (2009-08-15 09:55:18)

#7 2009-08-15 12:25:34

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

eu nu ti-as recomanda tantum rosa pt candida... deregleaza flora si mai tare...

#8 2009-08-15 13:29:54

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

canestenul este banalul clotrimazol, cel vechi si antic, numai intr-un nou ambalaj. mai bine  macmiror complex timp de 7. Acompaniat de fluconazol cp. 150mg,  1cp din 3 in 3 zile si apoi cateva zile de refacere a florei vaginale cu feminella vagi c sau viviflor sau gyniel. eu am avut probleme cu candida 4 ani si am scapat.

#9 2009-08-15 14:35:28

m.c.
New member

iti multumesc pentru sfat.Problema este ca marti plec in Grecia cu bilet prin agentie deci e cam trist.Ce pot face altceva?

#10 2009-08-15 14:41:09

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

atunci incearca cu canestenul daca mai ai ovule, si in acelasi timp cu fluconazolul, 1cp. pe zi sau la 2 zile. si cu spalaturile ........eu sunt cam sceptica, mai bine bicarbonat 1 lingura la 1 litru de apa. depinde cat stai in grecia. ca stiu ca  e nasol in concediu sa stai cu ovulele. macar pe gura sa iei ceva antimicotic sa zicem 5-7 zile.

#11 2009-08-15 15:26:18

m.c.
New member

Multumesc,am sa incerc asa.Sint disperata!!!!! Stau 10 zile, iti dai seama  ce fericire,mai ales ca merg cu sotul. Va fi .... de vis!

#12 2009-09-10 16:29:39

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Clorul din apa, daca aceasta este ingerata, "ajuta" la distrugerea florei microbiene normale si este un bun sprijin pentru dezvoltarea anormala a unor bacterii si fungi, dintre care cea mai cunoscuta este Candida. Candidoza este cauza principala in declansarea unui numar urias de afectiuni (printre care la loc de cinste se numara si cancerul), si este sprijinita la proliferare de tratamentele cu antibiotice si consumul de zahar, alcool si faina alba.

candida rezida in mod normal in corp la fel precum o face, de exemplu, si E-coli... dar stim cu totii ce se intampla cand organismele acestea cresc in mod necontrolat si dau nastere la dezechilibre din care pare aproape imposibil de iesit. Ca urmare a proliferarii sale excesive, candida ajunge sa penetreze membrana intestinala si sa ajunga in sange, moment din care devine o masinarie greu de controlat. De aceea nici nu este de mirare ca tratamentele locale au eficienta zero in timp, caci sunt menite sa reduca sau sa faca sa dispara niste simptome locale, neadresandu-se sursei problemei. Este de fapt cazul medicinei occidentale in ansamblul ei, care in nici un caz nu se adreseaza cauzelor bolilor, ci efectelor ei.

studiile arata ca aproximativ 80% din populatia globului sufera de ea si nu ar trebui sa ne mire asta avand in vedere alimentatia noastra si graba cu care inghitim medicamente (care nu sunt nimic altceva decat substante chimice).
In caz de infectii recomand mai degraba produsele apicole (in special propolisul), ceapa si usturoiul ("antibiotice" naturale). In rest este nevoie de mult somn (oboseala slabeste sistemul imunitar), cure de remineralizare si revitaminizare (din surse naturale, nu din nou pilule), iesit in natura si cat mai multa miscare. Sedentarismul, odihna insuficienta, stresul, apa si alimentele de proasta calitate sunt cauze care, odata inlaturate, vor permite corpului refacerea necesara in mod natural.

Candida este o problema trecuta prea usor cu vederea, abordata si tratata superficial, insuficient inteleasa. Totusi, avand in vedere ca aproximativ 80% din populatia lumii se confrunta cu aceasta problema, incidenta ei crescuta combinata cu efectele adverse (cate sunt cunoscute) o fac sa reprezinte un subiect demn de discutat. Se vorbeste prea putin de asta iar atunci cand se face nu sunt semnalate corect complicatiile pe care poate sa le aduca. In general este identificata cu simptomele ei, care ar fi localizate, cel mai adesea, in zona genitala si pentru care medicina clasica ofera tratamente locale, complet ineficiente in timp (atata timp cat cauza nu este eliminata). De asemenea nu se spune pana la capat adevarul in legatura cu cea mai mare sursa declansatoare a candidozei: administrarea de antibiotice excl.gif .
Un mic exemplu despre "beneficiile" antibioticelor: un studiu medical pe 10000 de femei a pus in evidenta faptul ca, dintre acestea, cele care pe o perioada intinsa de-a lungul a 17 ani au fost sub tratament cu antibiotice pe o durata de mai mult de 500 de zile prezinta de doua ori un risc mai mare de declansare a cancerului de san decat cele care nu au utilizat antibiotice. De asemenea exista studii in China care au pus in evidenta o mortalitate anuala de 80 de mii de oameni, legata exclusiv de administrarea de antibiotice!

Medicii se grabesc sa prescrie antibiotice cat ai clipi din ochi, oamenii nu au timp si nu sunt cu adevarat interesati sa se autoeduce si se ofera drept cobai in mainile medicinei de astazi, care a ajuns sa fie furnizorul cel mai de seama pentru pompele funebre. Nu suntem obisnuiti sa punem intrebari ci mergem pe vechea si falimentara conceptie a increderii in omul cu halat alb... care nu inseamna ca nu este bine intentionat, ci doar insuficient/gresit informat; totusi, sub acoperirea sentimentului de atotstiinta, decide pentru vietile noastre. Suferim de o adevarata hipnoza colectiva care ne-a adus in postura de a nu mai decide noi pentru noi, ci de a-i lasa pe altii sa faca asta. Cred insa ca stresul, jobul, lipsa timpului suficient nu sunt argumente care sa stea in picioare in fata celei mai mari responsabilitati pe care am primit-o in aceasta viata: aceea de a avea grija de noi insine.
Din pacate, cred ca cea mai mare parte a medicinei zilelor noastre se bazeaza pe mituri construite cu entuziasm, dovedite a fi false sau incomplete si mentinute in primul rand pentru profit. Cel mai mare producator de boli si moarte este industria farmaceutica dar este atat de bine sustinuta de un sistem dezvoltat pe increderea oarba in medicatie (cand vezi efecte rapide si localizate, normal ca nu iti mai pui intrebari daca ceea ce inghiti este chiar bun pentru corpul tau sau nu... afli tu mai incolo, peste cativa ani, cand probabil vei ocupa un pat in salonul unui spital de oncologie), incat este greu daca nu imposibil de iesit din cercul de hipnoza. Nu vad nimic rau in a avea dubii si a nu lua de bun tot ceea ce ni se spune; este nevoie de o transformare radicala in constiinta, ceea ce mentalitatea colectiva nicicum nu este dispusa sa accepte. Si Pamantul era plat candva si stim unde au ajuns cei care au incercat sa demonstreze altfel; si totusi omenirea nu a invatat nimic din asta, merge netulburata mai departe in acelasi fel si greseste maiestuos in aceeasi maniera. Gasesc totusi interesant ca oamenii aleg intotdeauna sa isi apere credulitatea prin foc si sabie. Un medic italian care a facut legatura intre cancer si candida si care isi vindeca pacientii cu solutie de bicarbonat de sodiu este infierat de lumea medicala si pus la zid pentru indrazneala de a fi oferit o alternativa simpla, eficienta si mai ales ieftina la invazivele si distructivele tratamente clasice. Medicina alternativa este "o aberatie", homeopatia "un mit" (a propos, cum s-ar explica efectul placebo al tratamentelor homeopate in cazul nou-nascutilor sau al animalelor? doar acesta este argumentul adversarilor acestei ramuri a medicinei).

#13 2009-09-10 21:25:09

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

interesant si in mare parte adevarat..cu exceptia legaturii intre cancer si candida ..daca stam sa o luam asa..toate suferim in viata asta de un episod 2 de candida..si eu sunt mai atenta sa zicem la excesul de zahar dar sunt unele pers care consuma excesiv chiar si nu au nimic.Dar sunt de acord ca trebuie sa inlaturam si cauza..nu doar somptomele

Dance like nobody is watchin....

#14 2009-09-10 22:59:07

m.c.
New member

Ai dreptate in ceea ce spui.Ar trebui sa nu mai fim asa prapastioase,numai ca e foarte neplacuta senzatia.Eu incerc sa evit deacum cat pot antibioticele.Cat despre clorul din apa, nu avem ce face,eventual sa ne mutam in varf de munte unde totul este natural si neatins.Vise...Deci, ne ducem crucea fiecare cu cat noroc are.Va multumesc si-mi face placere sa conversam.Va mai astept.Pentru dreamer si Adalberta

#15 2009-09-10 23:30:51

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

nici eu nu scap si am simptome chiar violente (arsuri..disconfort ,dureri) sper de data asta cand ma voi duce la dr sa scap odata ca nu mai suport grater

Dance like nobody is watchin....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.