|
Nu esti logat.
Palme peste sani/fata#1 2009-09-09 23:03:40
Palme peste sani/fataDe cur?nd, prietenul meu a ?nceput să facă anumite chestii ?n timpul partidelor de sex, cum ar fi să ?mi dea pălmuțe peste s?ni sau peste față, mai nou...se excită c?nd face asta...?ntrebarea mea este dacă această practică ?mi poate afecta s?nii...nu sunt palme puternice, așa, cu v?rful degetelor....nu am s?ni foarte mari, sunt potriviți. Ce părere aveți despre asta? Offline #2 2009-09-09 23:09:56
Re: Palme peste sani/fatamie nu imi suna ok. mai ales partea cu sanii. stiu ca sunt destul de sensibili. nu mai bine o palma la fundulet ? e mai sanatos Offline #3 2009-09-09 23:30:26
Re: Palme peste sani/fatahttp://forum.anticonceptionale.ro/t26227-BDSM.html Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2009-09-10 11:05:27
Re: Palme peste sani/fataMerci carmen_21, chiar nu am văzut topicul acela, deși am dat la căutare. Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-11 08:13:08
Re: Palme peste sani/fata
eu am ramas cand a inceput ubu acum de curand sa-mi dea palme peste funduletz...bine..nu imi mai daduse [pana acum ..dar a fot fain..excitant!!! peste sani nu-mi da..dar ma tot framanta cu mainile ...nici eu nu am sanii prea mari..dar si pe mn ma sperie ca ma tot strange..nu rau...doamne fereste ca pe urma s-ar ajunge la alte alea “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #7 2009-09-11 13:30:15
Re: Palme peste sani/fatacontinuati va rog la topicul indicat de carmen_21 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|