|
Nu esti logat.
Virus pe mess#1 2007-11-18 11:25:59
virus pe messatentie...eu am luat un minunat virus de pe mess, iti apare ceva gen funny scandal..nu stiu ce si cand intri, daca o prsoana de la tine din lista il are, ti se deschide automat conversatia cu ea si te intreaba daac vrei sa iei fisierul respectiv de la ea.faza e ca persoana respectiva nu face nimik, totul se deschide automat. e f najpa..apoi nu prea mai poti folosi messul "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #2 2007-11-18 11:48:45
Re: virus pe messdin pacate nu! sper sa nu patzesc asa ceva ca ma strange sotul meu de gat! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti Offline #3 2007-11-18 11:49:15
Re: virus pe messNu am patit din fericire hiuhhh! Cred ca se poate remedia cu o scanare serioasa anti-virus si cu reintalarea messengerului dupa aceea. Sau in caz extrem cu reinstalarea Windows-ului. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-11-18 12:02:17
Re: virus pe messpai asta cu antivirusul nu atinut deloc.cred ca o sa recurg la remedii extreme, adica reinstalarea windows-ului "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2007-11-18 12:42:57
Re: virus pe mess
cam asa ceva si eu am patito si mam invatat it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-18 12:57:51
Re: virus pe messdap si eu am patit'o...si cred k mi'am pus windows'ul iar suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline #7 2007-11-20 02:44:46
Re: virus pe messam patit-o si e naspa rau....m-am lecuit sa deschid link-uri dp mess... People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #8 2007-11-20 07:13:44
Re: virus pe messoops. am un prieten la care un virus le-a trimis tuturor prietenilor din lista lui "ignore". si i-a si sters lista.... Offline #9 2007-11-20 20:50:23
Re: virus pe mess
Ciudat. "ignore" poti sa dai doar la cei pe care nu ii ai inca in lista, dar ai o conversatie deschisa, nu prietenilor din lista. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #10 2007-11-20 21:45:46
Re: virus pe messgata... s-a rezolvat...iubi e "za best" ) nu mai am virusi:)) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #11 2009-09-11 18:23:44
Re: virus pe messam un/niste virsui in comp. imi apare din cand in cand un warning. Offline #12 2009-09-12 00:04:02
Re: virus pe messeu zic sa dai yes, nu cred ca o sa fie probleme ... as mai zice sa dezinstalezi AVG-ul, nu e un antivirus tocmai bun Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|