homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere san

#1 2009-09-12 17:02:57

melaniamelaniam
New member
Inregistrat: 2008-08-31

durere san

Sunt f speriata ca de vreo cateva zile am o durere puternica la sanul stang.l-am pus pe prietenul meu sa ma palpeze dar nu simte nimic. Mentionez ca nu sunt inainte de menstruatie iar aceasta durere am mai resimtit-o si in alte perioade dupa care mi-a trecut. Imi amintesc ca m-am lovit intr-un colt de banca la facultate cam acu un an iar acum durerea a aparut dupa ce am ridicat greutati. Credeti ca poate avea legatura?mc

#2 2009-09-12 17:35:12

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Re: durere san

Daca iei anticonceptionale, e posibil sa fie din cauza lor.
Sau poate fi din cauza unei dereglari hormonale.
Sper sa fie din cauza acelei lovituri, desi a trecut ceva timp. Sper sa nu fi aparut alte complicatii dupa lovitura.

Cel mai bine e sa mergi la un control. Nu fa prostia pe care am facut-o eu. Nu vreau sa te sperii, dar cu mici dureri a inceput si la mine si am ajuns la operatie..asta pentru ca m-am dus prea tarziu la control

#3 2009-09-12 17:45:59

melaniamelaniam
New member
Inregistrat: 2008-08-31

Tu ce ai avut Asher si cum de ai ajuns la operatie? In ce cazuri se ajunge la operatie?pot sa scap doar cu un tratament?sad

#4 2009-09-12 18:34:00

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Poti sa scapi cu pastile si cu unguent..asta daca te duci la timp. Poti face o ecografie la sani.
Eu m-am dus tarziu, cand chisturile crescusera.
M-am plimbat cateva zile prin spitale, pt ca nimeni nu stia ce am si a ajuns sa-mi curga puroi. Atunci m-a operat un doctor de urgenta. Am pierdut o mare parte din san..dupa 2 luni a aparut si la celalalt.

P.s: mastoza fibrochistica parca era diagnosticul. Si din cate stiu asta trece si reapare..

Ultima oara a fost editat de Asher (2009-09-12 20:27:25)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.