|
Nu esti logat.
Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?#1 2009-09-07 05:28:05
Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?Am folosit 6 luni de zile Diane 35, la recomandarea medicului, avand probleme cu acneea, mi-a spus ca sunt potrivite, insa nu au avut nici un efect asupra cosurilor. Offline #2 2009-09-07 10:22:56
Re: Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?nu neaparat iti cresc sanii de la AC. Offline #3 2009-09-08 11:20:21Re: Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?AC nu ingrasa! Ca fac pofta de mancare, asta e alta problema. Sunt in a doua luna de pastilute si am observat in timp ca am pofta de mancare muuult mai mare ca inainte. Tine si de tine sa`ti dai seama ce se intampla si sa te mai abtii de la gustari intre mese cu pretextul "vreau sa rontai ceva". Iar legat de sani, nu e batut in cuie sa`ti creasca de la AC. E adevarat, si la mine au avut acest efect si iau Marvelon, insa repet, nu e obligatoriu sa se intample asta. Depinde de organismul fiecareia Offline #4 2009-09-08 14:30:45
Re: Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?pe forum nu se recomanda anticonceptionale. mergi la medic pt asta Offline #5 2009-09-08 16:30:25
Re: Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?Mie nu mi-au crescut sanii de la Ac:) Cat despe pofta de mancare... e enoma Nu am luat kilograme insa pt ca asa cum s-a spus, am renuntzat la gustari. Si nu am nici o problema! Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-08 18:38:38Re: Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?eu am facut o burtica mica mica :"> nu mi`am dat seama la timp cum e cu gustarile noroc ca nu mai incep alta folie si o dau jos Offline #7 2009-09-13 02:03:28
Re: Ce anticonceptionale ar trebui sa folosesc?@ kat_utza : Da, am o viata sexuala activa si chiar vreau sa folosesc din nou, e mai sigur si mai placut. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|