|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa fac#1 2009-09-07 17:55:23
Nu stiu ce sa facVa rog sa ma ajutati si mine.Eu am mai postat un subiect despre ovare polichistice.Am CM f.dereglat din cauza lor.si am avut menstruatie normala luna trecuta,dar la putin timp dupa ce mi-a trecut mi-a venit iar,dar de data asta o scurgere maronie nu mult cate putin in fiecare zi,acum este ziua a 9 a de cand am si a inceput sa vina normal.Eu trebuia sa iau duphaston din ziua a 5a,dar nu am inceput sa iau pt ca imi venise prea devreme si nu am stiut ce sa fac.credeti ca de acum incolo as putea sa incep sa iau duphastonul???Va multumesc. "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #2 2009-09-08 13:59:11
Re: Nu stiu ce sa facam last link doctoressei Offline #3 2009-09-08 17:15:00
Re: Nu stiu ce sa facmultumesc "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #4 2009-09-09 17:26:29
Re: Nu stiu ce sa facse poate sa-mi dati si mie un sfat ca maine ar trebui sa incep duphastonul.va multumesc si sper sa nu deranjez "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #5 2009-09-10 10:35:32
Re: Nu stiu ce sa facgeorgi daca medicul ti l a recomandat ia l...dar ma cam indoiesc ca acesta va rezolva problema pe durata mai lunga...dupa mine anticonceptionale ar fi trebuit sa-ti recomande pt cel putin 3 luni... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-10 18:28:50
Re: Nu stiu ce sa facda,dar duphastonul nu sunt anticonceptionale.Eu vreau un :bebic: si duphastonul ma ajuta.multumesc pt sfat incep sa le iau "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #7 2009-09-11 21:06:39
Re: Nu stiu ce sa facinteleg ca deja ai luat duphastonul...foarte bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2009-09-13 10:50:49
Re: Nu stiu ce sa facMultumesc frumos!Dar eu nu am ovulatie si doctorul mi-a spus ca la urmatoarea consultatie o sa mi se dea tratament pt. a ma ajuta sa am ovulatie. "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|