|
Nu esti logat.
Putin ajutor, va rog#1 2009-09-12 23:16:26
putin ajutor, va rogGirls, la obiect..ultima menstra am avut-o pe 4 iulie, cantitate f mica. Am fost la ginecolog zilele trecute, mi-a dat Utrogestan (2/zi timp de 5 zile), Meleva 35 (Diane35) si Utrogestan (30 picaturi/, de 2 ori pe zi). when the pomp lights up,you shoot. Offline #2 2009-09-13 13:48:49
Re: putin ajutor, va rogEu zic sa termini untrogestanul. Ar fi cantitate cam mare de hormoni daca le-ai lua pe amandoua. Mai ai si alte probleme hormonale in afara de absenta menstrei de ti-a dat Melleva? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2009-09-13 18:30:09
Re: putin ajutor, va rogO sa termin utrogestanul, astept 10 zile sa vina menstra si incep Diane (am cumparat diane nu meleva). Alte probleme hormonale..poate prolactina un pic mai mare (mi-a iesit 24,4 parca..si limita era 25 - mi-a scris ca e in observatie) ...cam atat when the pomp lights up,you shoot. Offline #4 2009-09-13 18:56:36
Re: putin ajutor, va rogAtunci, parerea mea este ca dianelel nu sunt necesare. Mergi la un cabinet de planning pentru prescrierea altor contraceptive cu o concentratie mai mica de hormoni. Spun asta pentru ca diane sunt tratament in diferite dereglari hormonale ce au ca edect secundar contraceptia. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-09-13 19:51:40
Re: putin ajutor, va rogaaa...daca o luam asa da, am probleme, cu acneea, cu parul si tenul..se ingrasa f repede...am mai luat diane si mi-a mers super when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|