|
Nu esti logat.
Cum ajung la marie stopes?#1 2009-09-14 19:20:39
cum ajung la marie stopes?buna fetelor! am o programare pt maine la clinica marie stopes din bucuresti si nu stiu exact cum ajung..la ce statie de metrou trebuie sa cobor.ma puteti ajuta? Offline #2 2009-09-14 20:19:51
Re: cum ajung la marie stopes?la unirii, iesi pe la gura de metrou dinspre bv. dimitrie cantemir (iesirea de la blocul ala..horoscop parca, toata lumea il stie sub denumirea asta). cum iesi de la metrou, in stanga ta e un bulevard (splaiul unirii parca), mergi drept pana dai de strada marasesti, traversezi si se face o strada, fix in fata ta, strada bucur. mergi pe ea pana la nr. 3. nu prea sunt eu buna la explicatii, dar sper ca ai inteles cat de cat. Offline #3 2009-09-14 23:20:02
Re: cum ajung la marie stopes?poti sa cobori si la Tineretului. Mergi pe aceeasi parte spre Unirii pana la intersectia Budapesta. O iei la dreapta si mai mergi putin. Cam a 4-a strada la dreapta este Marie Stopes. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|