|
Nu esti logat.
Vreau un sfat plssss#1 2007-07-12 23:22:25
vreau un sfat plsssssal fetelor. vreau si eu un sfat. iau yasmin si din cauza ca am luat antibiotice in acelasi timp am fost nevoita sa iau postinor. inca nu mi-a venit menstruatia desi au trecut mai mult de 5 zile de cand am luat postinor. as vrea sa plec in vacanta si sa aman menstra cu o noua folie de yasmin. are ceva dc fac asa? voi ce credeti? Offline #2 2007-07-13 01:37:47
Re: vreau un sfat plssssesti in perioada de pauza? desi ai luat postinor menstra trebuie sa vina in pauza... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-07-13 11:13:58
Re: vreau un sfat plsssspai de al prostinor pot sa apara dereglari hormonale, si cand iei antibiotice trebuie protectie suplimentara 7 zile, decat sa iei prostinor dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|