|
Nu esti logat.
Sunt confuza!#1 2009-09-14 11:01:02
Sunt confuza!Buna fetelor!Am si eu nevoie de un mic ajutor dak pot spune asa.Eu am mai scris un subiect in care va spuneam k am probleme cu ovarele polichistice.Pe data de 29 august la 10 zile dupa ce CM mi-a trecut mi-a aparut o scurgere maro-rosie timp in care CM mi-a venit cand trebuia sa-mi vina.CM mi-a trecut dar scurgerea aceia maro-rosie nu mi-a trecut si uite asa sunt 16 zile de cand am aceasta scurgere.Am inceput sa iau duphaston dupa cum mi-a spus doctorul si antibioticul Cipro Quin si nimic.V arog frumos sa-mi spuneti si mie ce as putea sa fac.La doctor m-am saturat sa merg si cheltui si bani,dar daca nu am alta cale o sa merg din nou.Dar ce credeti sa mai astept sau ce sa fac???Va multumesc pentru atentie. "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #2 2009-09-14 11:23:24
Re: Sunt confuza!Iei cumva anticonceptionale? Ar putea fi si de la ele. Offline #3 2009-09-14 11:43:02
Re: Sunt confuza!Nu,nu iau anticonceptionale.Eu vreau sa fac un bebe si duphastonul ma ajuta sa-mi reglez CM,pentru ca inainte sa iau duphaston CM imi venea de doua ori pe luna.Am mai avut astfel de scurgeri,dar nu de lunga durata si asata se intampla cand luam anticonceptionale.Dar voi fetelor ce credeti sa mai astept??Multumesc Ultima oara a fost editat de Georgi89 (2009-09-14 12:07:23) "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline #4 2009-09-14 12:45:45
Re: Sunt confuza!Eu am avut d 3 ori intr-o luna, dar din cate stiu cm nu vine atat d des, ca astfel nu s-ar numi ciclu, ci o stare permanenta. Alte astfel de scurgeri pot avea alte cauze. Offline #5 2009-09-15 12:17:15
Re: Sunt confuza!Multumesc frumos pentru sfat.Eu de obicei intru si repede in panica.Azi nu s-a mai intamplat nimic,poate ca acum isi face efectul antibioticile,daca nu o sa merg la control.multumesc "A iubi inseamna sa suferi.Dar pentru ca multi se feresc sa sufere putini stiu sa iubeasca!" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|