|
Nu esti logat.
Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?#1 2009-07-03 13:10:27Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la dilema mea. Momentan nu am putut ajunge la ginecolog din cauza programului incarcat al doctorie, care m-a programat pe 17 august la un control. Nu pot astepta totusi pana atunci si m-am gandit sa apelez la voi pt ca m-ati ajutat de multe ori. Offline #2 2009-07-03 13:18:43
Re: Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?E posibil sa fie shi din cauza intreruperii pastilelor....eu knd le-am intrerupt mi-a intarziat menstra cu vreo 2 zile fatza de cum imi venea knd luam AC.....Dar vad ca in situatia ta a intarziat destul de mult.Exista totushi o cale dak ai facut 2 teste dupa atata timp shi dak era ceva "surpriza" trebuia sa iti arate deja..... Ultima oara a fost editat de Deeyutza (2009-07-03 13:19:22) Offline #3 2009-07-03 14:39:14Re: Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?pai au trecut mai mult de 2 saptamani de cand trebuia sa imi vina menstra si ma gandesc ca din 2 teste unul trebuia sa functioneze. ambele au iesit negative. nu stiu ce sa zic sau sa fac... si la ginecologie nu mai ajungi in ziua de azi decat cu programari... nici nu stiu unde sa ma duc sa intreb si sa imi raspunda cineva in aceeasi zi. Offline #4 2009-07-03 15:09:24
Re: Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?juels, din moment ce testele au iesit negativ inseamna ca e din cauza ca ai intrerupt pastilele. se mai intampla sa intarzie in aceste cazuri mai ales ca le-ai luat o perioada lunga de timp. mai asteapta putin si daca tot nu vine incearca sa ajungi la un medic Offline #5 2009-09-14 16:45:23Re: Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?Fetelor acum am alta belea pe cap nu mai am voie sa iau anticonceptionale absolut deloc, contraindicatie medicala din luna iulie. Dupa problema de mai sus menstruatia mi-a venit imediat dupa ce mi s-a facut un RMN cerebral in data de 8 iulie si a durat 5 zile pana pe data de 12 iulie. in datele de 24 iulie, 19, 26, 27 august si 6 septembrie am avut contact sexual neprotejat, fara ca el sa ejaculeze inauntru. Din data de 12 iulie eu nu am mai avut menstruatie. Pe 4 august ma asteptam sa vina... si cum nu a venit cam pe data de 25 aug. am facut un test si a iesit negativ. Acum cand am vazut cat se prelungeste perioada pe 12 septembrie am mai facut inca un test, care bineinteles a iesit negativ. Am dureri de burta si ma simt balonata ca inainte de menstruatie... dar nu se intampla nimic. Mentionez ca testele folosite se cheama Sure Check. Ultima oara a fost editat de juels (2009-09-14 16:47:30) Offline Publicitateloading...
#7 2009-09-15 10:23:47
Re: Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?daca testele sunt negative inseamna ca nu esti insarcinata Offline #8 2009-09-15 10:38:06
Re: Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?si eu am intrerupt niste antibebe acum vreo 2 ani si trecusera 4 luni fara sa imi vina mesntra si m-am dus la doctoressa mi-a dat un medicament sa imi vina si de atunci imi venea ca pe vremuri la interval de 28-30-40-45 zile ( asta e corpul meu fara pastile) si abia dupa inca un an m-am apucat de antibebe prescrise de doctoressa cu care ma inteleg excelent...eu zic sa nu iti faci probleme dar nu sta asa ...iti trebuie doar 10 pastilute si te reglezi la loc Offline #9 2009-09-15 13:59:15Re: Dilema mare... este din cauza anticonceptionalelor?Puteti sa imi recomandati un cabinet la care sa nu trebuiasca sa astept 1-2 luni ca sa ma vada un medic? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|