|
Nu esti logat.
Durere de burtica#1 2007-07-12 10:59:52
durere de burticaam o permanenta durere de burta, un discomfort ca si cand sunt la menstra. Offline #2 2007-07-12 12:57:16
Re: durere de burticapartea cu umflatul si cu dezumflatul este prezenta la marea majoritate a femeilor - balonare la menstruatie. partea cu durerea ar trebui insa investigata. mergi la medic mami de minuni Offline #3 2007-07-12 15:05:11
Re: durere de burticamultumesc pentru raspuns Offline #4 2007-07-12 15:07:36
Re: durere de burticaeu de vreo saptamana simt niste intepaturi jos in burta.nu mi se intampla mereu,doar de cateva ori mi s-a intamplat cand m-am ridicat brusc.prima data eram la plaja,statusem cateva ore,cam de la 12 la 4 si cand m-am ridicat de pe sezlong,brusc am simtit o intepatura si apoi am inceput sa ametesc si sa nu mai vad bine.am crezut ca am facut insolatie,dar apoi mi s-a mai intamplat de vreo 2 ori cand eram acasa si ma ridicam brusc din pat.e o durerea asa de cateva secunde,ca si cum m-ar intepa ceva pe dinauntru,urmata de o ameteala de scurta durata.oare ce poate fi?a mai avut cineva simptomele astea? To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #5 2007-07-13 13:39:25
Re: durere de burticasi eu am patzit la fel zilele trecute...cred k sunt normale astea... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|