homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere de burtica

#1 2007-07-12 10:59:52

valerrie
New member
Inregistrat: 2006-12-13

durere de burtica

am o permanenta durere de burta, un discomfort ca si cand sunt la menstra.
de unde vine oare aceasta sensibilitate?
din cand in cand imi mai pun noaptea indometacin.
aaaa si in plus pana cand ajung la menstra simt ca ma umflu in burta si apoi dupa ciclu ma desumflu, sunt ca un balon.
stie cineva ceva?

#2 2007-07-12 12:57:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: durere de burtica

partea cu umflatul si cu dezumflatul este prezenta la marea majoritate a femeilor - balonare la menstruatie. partea cu durerea ar trebui insa investigata. mergi la medic

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-12 15:05:11

valerrie
New member
Inregistrat: 2006-12-13

multumesc pentru raspuns

#4 2007-07-12 15:07:36

happy_girl
Full member
Inregistrat: 2007-03-10

eu de vreo saptamana simt niste intepaturi jos in burta.nu mi se intampla mereu,doar de cateva ori mi s-a intamplat cand m-am ridicat brusc.prima data eram la plaja,statusem cateva ore,cam de la 12 la 4 si cand m-am ridicat de pe sezlong,brusc am simtit o intepatura si apoi am inceput sa ametesc si sa nu mai vad bine.am crezut ca am facut insolatie,dar apoi mi s-a mai intamplat de vreo 2 ori cand eram acasa si ma ridicam brusc din pat.e o durerea asa de cateva secunde,ca si cum m-ar intepa ceva pe dinauntru,urmata de o ameteala de scurta durata.oare ce poate fi?a mai avut cineva simptomele astea?

To the world you may be one person,
but to one person you may be the world.

- Bill Wilson -

#5 2007-07-13 13:39:25

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

si eu am patzit la fel zilele trecute...cred k sunt normale astea...
trebuie sa-mi vina peste o saptamana si acum am niste dureri de burtik exact sub buric...simt de park as avea cv rotund shi tare acolo shi nu pot sa sug burta pt k ma doare....offf nici nush cum sa zic...ceva rotund dar durerea e k o taietura...in fine,sper sa treaca cat mai rpd shi sa-mi vina odata k deja ma vad peste 5 zile k stau k pe ace...

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.