homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Calciu si Magneziu in timpul ciclului menstrual

#1 2009-08-15 19:45:06

ana_misu
Full member
Inregistrat: 2007-10-03

Calciu si Magneziu in timpul ciclului menstrual

Buna ziua,

Sufar de migrene in timpul ciclului menstrual. Ultima data cand am ajuns la spital (ajung destul de des la urgente cu migrene violente; cam la fiecare ciclu menstrual) acesta a observat ca am o lipsa de calciu in organism. Am cumparat calciu efervescent si magneziu efervescent pentru a le administra in timpul ciclului menstrual. Este cumva o greseala? Este daunatoare administrarea de calciu si magneziu in timpul menstruatiei?

Imi doresc sa merg la endocrinolog pentru a afla daca pot rezolva cumva aceasta problema destul de serioasa (in timpul ciclului menstrual am migrene violente). Mama mea sufera si ea de migrene. Eu am aceste migrene de la 4 ani.
Oare se poate rezolva aceasta problema cu ajutorul endocrinologului?

Va multumesc.

Ultima oara a fost editat de ana_misu (2009-08-15 19:50:42)

#2 2009-08-15 19:54:05

ruxanda_00
Full member
De la: :d
Inregistrat: 2009-08-08

Re: Calciu si Magneziu in timpul ciclului menstrual

nu cred ca la endocrinolog se rezolva. bea lichide multe multe peste 3 litri/zi, mananca un pic mai sarat( daca nu sunt probleme renale, pietricele) si poti bea si calciu si magneziu efervescent linistita

Ultima oara a fost editat de ruxanda_00 (2009-08-15 19:55:01)

#3 2009-08-15 22:13:56

kadiha
Full member
Inregistrat: 2009-08-07

e sindromul premenstrual care la unele femei e mai accentuat. e indicat sa iei suplimente in timpul menstruatiei mai ales daca tu ai o carenta de calciu. calciul trebuie luat cu vitamina D exista in farmacii foarte bun e cel masticabil. sa nu asociezi Ca cu Mg, Magneziu administreaza-l la distanta dupa ce iei calciu. Calciu se ia in lunile cu litera "R", in lunile mai, iunie, iulie si august nu lua daca n-ai o lipsa mare de Ca pt ca stand la soare se asimileaza mai bine in organism.

gravida 16+
bebe mami si tati te asteapta cu nerabdare hjarta

#4 2009-08-18 08:37:03

ana_misu
Full member

Astazi este a 4-a zi a ciclului menstrual.Pana in prezent imi este f bine. Nu stiu carui fapt i se datoreaza acest lucru, ori datorita faptului ca am luat calciu si magneziu in aceste 4 zile, ori  ca mi-a curs mai putin sange fata de lunile trecute.
Mie mi-a explicat un medic ca atunci cand se elimina o cantitate mai mare de sange, se declanseaza migrena.
Nu mi-a trecut de tot dar astept in continuare sa vad ce se mai intampla, iar calciu si magneziu voi lua pana in ultima zi a ciclului.
Doame ajuta sa-mi fie bine ca tare rau este cand am migrene.
Daca mai are cineva migrene poate imi scrieti si mie pe la ce controale medicale ati fost, ce remedii ati primit etc.

#5 2009-09-15 15:58:36

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

ana_misu a scris:

Buna ziua,

Sufar de migrene in timpul ciclului menstrual. Ultima data cand am ajuns la spital (ajung destul de des la urgente cu migrene violente; cam la fiecare ciclu menstrual) acesta a observat ca am o lipsa de calciu in organism. Am cumparat calciu efervescent si magneziu efervescent pentru a le administra in timpul ciclului menstrual. Este cumva o greseala? Este daunatoare administrarea de calciu si magneziu in timpul menstruatiei?

Imi doresc sa merg la endocrinolog pentru a afla daca pot rezolva cumva aceasta problema destul de serioasa (in timpul ciclului menstrual am migrene violente). Mama mea sufera si ea de migrene. Eu am aceste migrene de la 4 ani.

Va multumesc.

poti sa iei linistita calciu si magneziu. Si eu am probleme si un medic mi-a recomandat sa iau.
Si..vezi ca daca esti in perioada de crestere, calciul stagneaza cresterea. (eu de la 13 ani n-am mai crescut)

Publicitate

loading...

#6 2009-09-16 08:23:56

ana_misu
Full member

merci Asher.
Este a 2-a luna de cand nu mai am migrene.
Doamne ajuta!!!
Nu-mi vine sa cred....

#7 2009-09-16 09:33:31

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Asher a scris:

ana_misu a scris:

Buna ziua,

Va multumesc.

poti sa iei linistita calciu si magneziu. Si eu am probleme si un medic mi-a recomandat sa iau.
Si..vezi ca daca esti in perioada de crestere, calciul stagneaza cresterea. (eu de la 13 ani n-am mai crescut)

pai eu cand eram in crestere luam calciu cu vitamina D la mentruatie mereu(in fiecare zi de menstra cate 500 mg de calciu sandoz si o pastila de vitamina D) si am ajuns la 1.71 ...cam ciudat

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#8 2009-09-16 12:03:08

ana_misu
Full member

eu am trecut de mult de perioada de crestere, asa ca nu-mi fac pb ca nu as mai creste in inaltime.......acum poate sa-mi fac probleme de crestere in latime lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.