|
Nu esti logat.
Test Papanicolau-2#20 2007-06-16 20:49:57
Re: Test Papanicolaums mult nina_dark ...ma gandeam ca e mai complicat. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2007-06-16 21:32:38
Re: Test Papanicolaunu stiu. nu sunt medic. Nobody home Offline #22 2007-06-18 22:00:34
Re: Test Papanicolaudar pe mine nu ma mai baga nimeni in seama? Offline #23 2007-06-19 13:21:54
Re: Test Papanicolaugia87...rana pe col o vede medicul la examenul cu valve...se face test papanicolau pentru diagnostic si asa mai departe....ce simtim noi la mina pe nu stiu unde prin vagin nu prea are vreo relevanta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-06-19 21:31:27
Re: Test Papanicolaumultumesc mult doctoressa Offline Publicitateloading...
#25 2007-07-04 19:08:03
Re: Test PapanicolauBuna ziua. Sunt noua pe acest forum si sper sa primesc si eu un raspuns pentru ca am mers la multi medici dar nu am primit nici un tratament pana acum. Am facut recent un test papanicolau si nu mi s-a scris nici un grad decat, satisfacator pentru evaluare, celule endocervicale prezente, modificari celulare reactive asociate cu inflamatia, recomandari: o noua prelevare, de urmarit evolutia citologic dupa tratament, celule epiteliale scuamase superficiale si intermediare asociate cu frecvente granulocite partial degradate, inflamatie nespecifica. Tin sa precizez faptul ca inainte de test am facut toate analizele din secretie, inclusiv clamidia si micoplasma si au iesit negative, iar la colposcopie s-a vazut o rana pe col pt un sfat cat de mic in legatura cu rana de pe col pe care am inteles ca o am de mai multi anie care stiu ca o am de mai multi ani de la mai multi medici (prescurtare JSC vizibila?)si condiloame. Astept rezultatul hpv si tiparea. Astept un raspuns si un sfat din partea din partea doamnei doctor daca se poate. Ce trebuie sa fac dupa aceea, va rog frumos? Este grav? Ultima oara a fost editat de flaviuta_27 (2007-07-05 13:15:20) Offline #26 2007-07-05 11:46:20
Re: Test Papanicolausa tratezi condiloamele...ingrozitor de grav nu e insa as minti daca as spune ca infectia cu HPV e o nimica toata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-07-05 13:17:03
Re: Test Papanicolauiar rana de pe col trebuie cauterizata? Multumesc frumos. Offline #28 2007-07-05 13:23:40
Re: Test Papanicolauprobabil ca da...doar medicul care a avut privilegiul de a te consulta si de a vedea analizele poate raspunde precis la aceasta intrebare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-07-13 16:09:56
Re: Test PapanicolauBuna ziua.As avea si eu cateva intrebari desi am citit pe forum sunt totusi nedumerita: Offline #30 2007-07-13 23:45:02
Re: Test Papanicolau1. da , eu l-am aflat in 4 zile All good things come to those who wait Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|