|
Nu esti logat.
Erad#1 2009-09-16 21:53:24
eradBuna seara! am 26 ani si am efectuat niste teste la clinica Ginecoland. In urma acestora la babes-nicolau rezultatul a fost clasa C2, la recomandari scriind: rog repetati friul dupa tratament. D-na dr mi-a zis ca este mai putin relevant acest rezultat si nu mi-a dat nici tratament si nici sa repet testul. Tin sa mai adaug ca de cativa ani buni am o rana pa col, dansa spunand ca trebuie sa ne ocupam de ea mai intai.Am faut,deci,colposcopie. Aici rezultatul a fost: col lezional,ectopie,epiteliu aceto alb minor pe buza anterioara si epiteliu aceto alb major pe buza sup, zona iod negativa. Mi s-a spus ca trebuie sa fac erad. As vrea sa stiu ce inseamna aceste diagnostice, daca ar trebui sa fac copilul(care era programat pt anul viitor) inainte de erad, vreau sa fiu sigura ca nu voi avea probleme dupa si daca ar fi trebuit sa mi se dea tratament pt Papanicolau sau nu sau daca as putea sa ma vindec altfel sau nu. Ultima oara a fost editat de dan maximiliana (2009-09-16 21:57:57) Offline #2 2009-09-17 10:48:30
Re: eradar trebui sa urmezi sfatul medicului tau si sa tratezi rana aceea de pe col Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|