homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastilute si diaree pe termen mai lung

#1 2009-09-16 20:43:19

Sereda
New member
Inregistrat: 2009-08-16

Pastilute si diaree pe termen mai lung

Am tot citit in topicurile de aici ca nu e nicio problema daca nu sunt mai mult de 4 scaune pe zi si nu sunt la mai putin de 4 ore de cand iei pastiluta..
De cateva zile (max o sapt), am scaune moi (nu apoase)... Uneori o data pe zi, alteori de 2 ori, nu cred sa fi fost vreodata de 3 ori.. Niciodata la mai putin de 12 ore dupa ce am luat pastila... Mai am ocazional crampe abdominale pe timpul zilei. Am luat si saprosan, dar momentan nu s-a schimbat nimic. Ma sperie ca totusi se intinde pe o perioada mai mare de timp, chiar daca ma incadrez in cele spuse de voi.. si ieri am avut contact sexual neprotejat. Exista vreun risc?

#2 2009-09-17 10:01:54

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

Re: Pastilute si diaree pe termen mai lung

Sereda a scris:

Am tot citit in topicurile de aici ca nu e nicio problema daca nu sunt mai mult de 4 scaune pe zi si nu sunt la mai putin de 4 ore de cand iei pastiluta..
De cateva zile (max o sapt), am scaune moi (nu apoase)... Uneori o data pe zi, alteori de 2 ori, nu cred sa fi fost vreodata de 3 ori.. Niciodata la mai putin de 12 ore dupa ce am luat pastila... Mai am ocazional crampe abdominale pe timpul zilei. Am luat si saprosan, dar momentan nu s-a schimbat nimic. Ma sperie ca totusi se intinde pe o perioada mai mare de timp, chiar daca ma incadrez in cele spuse de voi.. si ieri am avut contact sexual neprotejat. Exista vreun risc?

pararea mea e ca trebuie sa mergi la gastroenterolog, sa nu cumva sa fie o infectie sau paraziti..cat despre pastile parerea mea e ca esti protejata smile mai asteapta totusi sa vedem ce zic si fetele

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#3 2009-09-17 10:44:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sunt fix de aceeai parere cu ciresica...esti protejata
in rest, mergi la medic sa aflii cauza si sa o tratezi eventual

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-09-17 15:45:09

Sereda
New member
Inregistrat: 2009-08-16

multumesc frumos, m-am linistit in legatura cu pastilele.. si daca lucurile vor continua asa, voi merge la doctor smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.