homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O.B. dupa cauterizarea ranei pe col?

#1 2007-07-13 23:26:24

angelita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-10

O.B. dupa cauterizarea ranei pe col?

Buna!
Am o problema si nu stiu cum sa aflu mai multe pareri. As aprecia foarte mult parerea doctoressei! In luna iunie pe 8 mi-am cauterizat rana pe col, ciclu mi-a venit la timp dar foarte abundent si a durat 2 saptamani. Am folosit numai tampoane externe, dar problema este ca trebuie sa ma duc la mare in august (adica la al-3-lea ciclu si 11 sapt dupa cauterizare) si e fix perioada cu ciclu. Nu folosesc anticonceptinale ca sa pot sa-l aman dar as vrea sa folosesc O.B. si nu stiu daca este indicat.  Mersi

#2 2007-07-14 09:28:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: O.B. dupa cauterizarea ranei pe col?

din pacate doctoressa e in concediu...daca nu va sti nimeni sa ti raspunda cel mai bine ar fi sa l intrebi pe medicul care te a cauterizat...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-07-14 11:06:29

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Dupa parerea mea a trecut destul timp dupa cauterizare si nu ar fi nici un risc, in plus Ob-ul nu ajunge pana la col, el se introduce in vagin, doar daca folosesti unu de marimi xxl, dar mai bine dute la medicul tau ginecolog si intreaba-l smile

#4 2007-07-14 16:56:03

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

tamponele tip OB nu sunt recomandate niciodata (decat in cazurire ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff urgente: de ex ai nunta si esti mireasa smile )cu atat mai putin dupa o interventie chirurguicala

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.