homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri la penetrare si alte incomoditati

#1 2009-09-18 16:19:04

sneaky_girl
New member
Inregistrat: 2009-08-23

Dureri la penetrare si alte incomoditati

Buna fetelor, revin cu o alta problema, tot la voi...

De 8-9 luni de zile am schimbat partenerul si, tot de atunci, dupa o perioada de abstinenta de circa 3-4 luni, am inceput sa am dureri destul de mari la penetrare, am avut mereu mici discomforturi la inceputul actului sexual, dar de cand cu noul partener ele s-au acutizat simtitor:

Resimt dureri la penetrare, exclusiv la intrarea in vagin iar in timpul actului sexual am mici arsuri, aproape imperceptibile.

Dupa ultimele dati am inceput sa urmaresc indeaproape evolutia lucrurilor si am ajuns la concluzia ca dupa fiecare contact sexual labiile mari se inflameaza in partea de jos, exact in dreptul intrarii in vagin aproape acoperind intrarea. Deasemenea, am observat in urma unui actului sexual o rana foarte mica tot la intrarea in vagin pe acea pielita micuta din partea de jos. M-a usturat cand m-am spalat, am folosit crema de galbenele si ulei de vitamina A iar dupa 24 de ore lucrurile au revenit la normal, inflamatia dispare dupa 30-48 de ore de la actul sexual.

Va cer un sfat, cu rugaminti, imi doresc o viata sexuala normala, sunt la inceput cu acest barbat si il doresc enorm dar nu pot face sex la frecventa pe care mi-o doresc din cauza acestor incomoditati. Mereu trebuie sa astept 2-3-4 zile dupa un act sexual ca sa ma simt ok(exceptand durerea de la inceput) la urmatorul...

Multumesc anticipat fetelor! buga

Ultima oara a fost editat de sneaky_girl (2009-09-18 16:20:55)

#2 2009-09-18 16:30:51

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Re: Dureri la penetrare si alte incomoditati

este simplu. fa-ti analizele apoi trateaza microbii... suna a vulvita, vaginita... zi mersi ca nu ai si durere la penetrarea profunda... cultura col , mycoplasme... cam asta ar fi, ca astea vizeaza in principal "intrarea"

#3 2009-09-18 16:36:04

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

mergi la medic sa tratezi problemele, pt ca altfel nu o sa te poti bucura de o viata sexuala normala

#4 2009-09-18 16:39:42

sneaky_girl
New member
Inregistrat: 2009-08-23

Imi poti oferi niste informatii cu privire la preturile acestor investigatii? Vreau sa merg pregatita... 

Multumesc mult pentru raspunsul tau. wave

#5 2009-09-18 19:59:13

Dr. Istrate
New member
Inregistrat: 2009-07-14

sneaky_girl a scris:

Imi poti oferi niste informatii cu privire la preturile acestor investigatii? Vreau sa merg pregatita... 

Multumesc mult pentru raspunsul tau. wave

cultura col in jur de 40 lei, mycoplasmele in jur de 70 de lei.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.