|
Nu esti logat.
Secretie maronie#1 2009-09-05 00:31:17
secretie maronieBuna seara!Am o problema desctul de urata.Am avut ciclu 2 zile (in mod normal dureaza cam 4)dupa care am observat ca secretia mea a devenit maronie si cu urme de sange in ea.Asta e singura modificare si nu inteleg ce se intampla.Mentionez ca am facut 2 luni pauza de la anticonceptionale si acum a fost prima luna cand am inceput folia.Va rog sa ma ajutati,poate imi puteti da o explicatie. "Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine." by William Shakespeare Offline #2 2009-09-05 12:50:41
Re: secretie maroniecel mai probabil e din cauza contraceptivelor si nu e motiv de ingrijorare atat timp cat le iei corect Offline #3 2009-09-05 20:44:48
Re: secretie maroniebuna,si eu am aceeasi problema cu secretia maronie,dar nu mai iau contraceptive de 1 an. in ziua 27 a cm am avut o durere puternica in abdomenul inferior,poate fi si asta cauza?am luat contraceptive aproape 5 ani si nu am avut astfel de simptome Offline #4 2009-09-05 20:48:22
Re: secretie maronieLulu cred ca trebuie sa faci o vizita la medic. Durerea aceea puternica nu e tocmai ok. Contacte cu risc ai avut? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2009-09-05 21:26:41
Re: secretie maronieimi doresc un bb,deci da,si tot tratez chisturi din pacate fara rezultat,o sa mai cer parerea unui alt medic Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-06 10:19:29
Re: secretie maronieNiciodata nu strica si o a doua parere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-09-08 14:06:55
Re: secretie maronie..................multumesc mult,ma gandeam si eu ca asta ar puta fi dar nu eram deloc sigura....m-am linistit acum,nu stiu ce m-as face fara voi...Kiss!! "Nu in stele se afla destinul nostru, ci in noi insine." by William Shakespeare Offline #8 2009-09-19 22:31:56
Re: secretie maronierevin cu precizari:chisturile erau de fapt ovare marite si policistice secritia maronie inca nu stiu dar astept rasp la un pap si analize hormonale asa ca cere-ti intotdeauna o alta parere am o noua dr d nota 10+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|